Kad nam dođu hladniji mjeseci, volimo se smjestiti na kauč, upaliti najdraži film ili seriju, ušuškati se pod dekicu i ispijati topli napitak koji grije dušu i tijelo. Taj poseban način opuštanja baš je čaroban, a upotpunjuju ga mirisi, okusi i prizori Božića, koji samo što nije došao.

Galerija Čaše s dvostrukom stijenkom Čaše s dvostrukom stijenkom Čaše s dvostrukom stijenkom +2 U čaše možete staviti piće, ali i desert

Dan traje vrlo kratko, pa ga pokušavamo iskoristiti najbolje što možemo. A može li bolje od ovog slatkog momenta koji smo opisali na početku teksta? Kako bi to kvalitetno uživanje bilo još slađe, treba nam prigodna oprema za uživanje.

Internetske trgovine već su prepune blagdanskih i zimskih predmeta koji će uljepšati ovo doba u godini. Kako bismo pronašli nešto specifično baš za uživanje pod dekicom, zavirili smo na stranice AliExpressa i pronašli najslađe zimske čaše dosad.

Na prvu jednostavne, čaše s dvostrukom stijenkom postaju prava čarolija u trenutku kad ih ispunite napitkom. Kad ulijete piće, čaša se pretvara u slatku životinju. Trenutačno su u ponudi medvjedić, psić, maca i patka.

Čaše s dvostrukom stijenkom Čaše s dvostrukom stijenkom odličan su blagdanski poklon (Foto: AliExpress)

Ovim prekrasnim i fotogeničnim čašama možete ukrasiti svoju kolekciju, a bit će i odličan božićni poklon za ljubitelje životinja.

Njihova posebnost je to što vas neće opeći dok ih držite u ruci, nego će grijati i vaše ruke u hladnim zimskim noćima. Savršene su za kavu, toplu čokoladu, a u njih možete uliti i kuhano vino ili kuhani džin.

Božićna šalica s poklopcem u obliku kapice koju želimo u svojoj kolekciji Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice +4 Božićne šalice s poklopcem u obliku kapice

Kapacitet im je 250 ml, možete ih pronaći na AliExpressu, a za jednu šalicu treba izdvojiti 62 kune.

  Čaše s dvostrukom stijenkom Čaše s dvostrukom stijenkom odličan su blagdanski poklon (Foto: AliExpress)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju