Pletena vesta na vezanje Iwollence najtraženiji je modni komad ove vrste na Amazonu. Riječ je o iznimno fleksibilnom odjevnom komadu koji se uklapa u raznovrsna modna izdanja – može se nositi uz kratke hlače, traperice, suknju ili preko haljine u zimu, proljeće ili čak na ljeto.

Galerija

Vesta dugih rukava i V-izreza napravljena je od rastezljivog kukičanog materijala koji je vrlo ugodan za nošenje. Dostupna je u 16 različitih boja – od nježne nijanse zobene kaše do crne boje, a postoji i nekoliko verzija veste s uzorkom prugica.

Trenutačno se nalazi na popustu te se prodaje po cijeni od 21 američki dolar, odnosno oko 145 kuna. Na Amazonu ima više od 6700 recenzija te prosječnu ocjenu od 4,3 zvjezdica od sveukupno 5.

Obožavam ovu vestu. Izdržljiva je i vrlo laskava za moje tijelo nakon porođaja, komentirala je jedna zadovoljna korisnica.

Vesta je, naime, duža sa stražnje strane te prekriva sve eventualne nedostatke na ovom dijelu tijela. S prednje je strane kraća, veže se, te tako stvara ženstveniju siluetu.

Najtraženija vesta na Amaazonu - 2
Za žensku figuru posebno su laskavi tamniji modeli Iwollence veste s Amazona (Foto: amazon.com)