Kraj godine Google rezervira za objavljivanje pojmova koji su se najviše pretraživali u godini na izmaku. Ti pojmovi podijeljeni su u razne kategorije, a jedna od njih je "Kako stilizirati...".

U ovoj kategoriji među top deset pretraživanih upita najviše njih odnosilo se na kosu. U 2020. godini ljude je tako zanimalo kako stilizirati "šiške-zavjese", kovrčavu kosu, dugu kosu... Međutim, našlo se tu i pitanja koja se tiču odjeće, a sedmo mjesto zauzelo je pitanje "kako stilizirati 'mom jeans'"?

"Mom jeans" ili traperice za mame popularne su već nekoliko godina, a u godini u kojoj je udobnost postala bitnija nego ikad prije, očito su zadržale svoj status.

Radi se o modelu traperica koje karakteriziraju visoki struk i šire nogavice, a ime su dobile jer su ih u 80-ima i 90-ima, kada su također bile popularne, nosile uglavnom mame. Iako su nekad bile predmet ismijavanja, a modni stručnjaci su ih nazivali neuglednima, one su se vratile u modu na velika vrata i postale omiljeni dio kombinacija mnogih žena, među kojima je i cijeli niz slavnih dama.

Slika nije dostupna Ne odustaje od njih: Omiljene traperice Victorije Beckham mnogima nisu po ukusu

Slika nije dostupna Nigdje ne stežu: 12 traperica već od 84 kune udobnih poput tajica

Za razliku od trendova koji se pojave nakratko i nestanu, ovaj model traperica je, kako smo već spomenuli, popularan već nekoliko godina i čini se da nigdje ne ide. U svojoj ponudi imaju ih sve trgovine, a dio modela možete pogledati u našoj galeriji.

A kako ih kombinirati? Jer ipak je to pitanje koje je u 2020. zanimalo mnoge.

Stručnjaci savjetuju da kada nosite ovaj model traperica, izbjegavate prevelike, takozvane oversize gornje dijelove.

Zbog visokog struka koji je sinonim za ovaj kroj, uz "mom jeans" nabolje izgledaju komadi poput košulje, obične majice ili džempera koji su ugurani u hlače.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Nepogrešive traperice u kojima žene izgledaju mrak

Slika nije dostupna Šarmantan detalj: 15 vesti s pletenicama koje naročito dobro idu uz traperice

Posebno cool uz ovaj model izgledaju komadi u bijeloj boji, a ako se želite dotjerati samo preko bijele majice ili košulje nabacite sako.

Također, nemojte zanemariti utjecaj kožnatog remena na sveukupni domaj.

Što se tiče obuće, ovaj model odlično se slaže s tenisicama i gležnjačama, kao i s potpeticama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju