Svaki horoskopski znak prate razne predrasude vezane za njihovo ponašanje i karakter. Među znakovima o kojima postoji najviše stereotipa definitivno su ribe. Međutim, u njihovom slučaju te predrasude su zapravo - istina.

RIBE SU...

… previše osjetljive.

Većina riba prvo će se pokušati obraniti od ovog stereotipa, ali na kraju će ipak priznati da njihova osjetljivost nije nikakav mit, nego živa istina. Osjetljivost je produkt velike količine emocija koja se nalazi u njima i zbog kojih sve shvaćaju osobno.

… često nerealne.

Nitko ne zna tako dobro pobjeći od stvarnosti kao riba. Ponekad se namjerno ne želi suočiti s realnošću situacije u kojoj se nalazi, a ponekad joj jednostavno treba vremena da se s njom suoči na svoj način i pod vlastitim uvjetima te zato nestane u svom zamišljenom svijetu, u kojem je sve onako kako treba biti.

… velika zlopamtila.

Ribe opraštaju brzo, ali ne zaboravljaju nikad. Kada pomislite da se više ni ne sjećaju onoga čime ste ih povrijedili, one će vas podsjetiti na to, najčešće usred neke rasprave ili svađe.

… previše lakovjerne.

Ribe na prvu uvijek vide samo ono najbolje u ljudima. Nažalost, to znači da im promaknu njihove loše strane i to im se često obije o glavu. Pustit će ljude u svoj život s punim povjerenjem i bez zadrške, ne računajući na to da mnogi nemaju dobre namjere.

Elizabeth Taylor Tajanstvene sanjarke: Otkrijte sve o ženama ribama

… poprilično ćudljive.

U jednom trenutku riba može biti jako uzrujana i beskrajno tužna, a u drugom zaboraviti na sve i opet zračiti srećom. Takva promjena raspoloženja možda može biti čudna, ali zapamtite da su u svakom trenutku jednostavno takve kakve jesu i ne skrivaju vam ništa. Kada su sretne - sretne su. Kada su tužne - tužne su.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju