Magic Baby već 31. godinu brine o hrvatskim bebama te svojom raznovrsnom ponudom asortimana za bebe i malu djecu, ali i savjetima za roditelje, pomaže obiteljima diljem lijepe naše. Zahvalni svima koji pridonose razvoju magične priče i uz zajedničko odrastanje - Magic Baby postao je najveći hrvatski lanac dječje opreme. Hvala Vam na povjerenju!

Do 4.11. putem sigurne online kupnje (Online shooping ponuda) na Magic Baby webshopu iskoristite posebnu magičnu priliku putem koda MAGIC10 za popust. Donosimo 10% popusta za webshop kupce na sav asortiman izuzev brandova Stokke, Cutie Cloud, Bugaboo i Mima. Popusti se odnose na redovne cijene, popusti se ne zbrajaju s drugim popustima i drugim pogodnostima.

„Počeli smo sa pelenama, igračkama, kolicima, autosjedalicama i ostalom opremom, a 10 godina kasnije smo pokrenuli proizvodnju dječjeg namještaja i tekstila. Bili smo prepoznatljivi po vlastitom dizajnu i idejama - sve za naše bebe. Prva proizvodna linija zvala se „boja sna“. Prije 22 godine smo prvi na ovim prostorima pokrenuli vlastitu proizvodnju dječje opreme u Kini pod brandom „Bertonne“. Firma postaje zastupnik i distributer više od 20 svjetskih brandova. Kroz 30 godina rada u veleprodaji, proizvodnji i maloprodaji, otvarali smo i zatvarali, preuređivali smo naše Magic Baby trgovine – tako da danas imamo prepoznatljivu mrežu istih. Otišli smo i korak dalje u maloprodaji i otvorili novi koncept – Magic Baby Premium za roditelje koji žele nešto više za svoju bebu. Prvi smo pokrenuli i web prodaju dječje opreme koja uspješno posluje i raste u Hrvatskoj i Sloveniji. Ovo sve ne bi uspjeli bez mojih divnih djelatanika u maloprodajnoj logistici, proizvodnji i u uredu. Moram istaknuti njihovu dugogodišnju lojalnost i predanost radu i posebno je važno istaknuti da je dio njih u našoj firmi duže od 20 godina, a mnogi su s nama više od 10 godina.“ – izjavio je direktor firme, Željko Miljanović. Istaknuo je da iako su prošle mnoge godine još se osjećaju mladi kao i njihove bebe kojima ugađaju da sretne odrastaju.

U nastavku donosimo, zanimljivosti o vašim omiljenim trgovinama dječje opreme koje možda niste znali:
Prvi dućan „dječjih snova“ zvao se Media shop i otvoren je u centru Zagreba 1989. godine, a ideja je počela sa rođenjem prve bebe obitelji i to sa potrebom za pelenama koje je Media-Commerce d.o.o. počela uvoziti u zemlju.

Prva trgovina specijalizirala se za dječju opremu pa tvrtka postaje zastupnik i distributer više od 20 svjetskih brandova, a kuma Magic Baby trgovina je Mirna Maras. Media Commerce pokrenula je vlastitu proizvodnju dječjeg namještaja i tekstila prije 22 godine, a hrvatska proizvodnja i danas lansira na tržište prepoznatljivi vlastiti dizajn i ideje posteljina i dodataka.

Kroz 30 godina rada u veleprodaji, proizvodnji i maloprodaji, magične trgovine pod brandom Magic Baby otvorile su se u većini trgovačkih centara u svim većim gradovima. Prvi webshop u Hrvatskoj lansiran je 2012. godine s ciljem da sva dječja oprema bude dostupna i u dijelovima RH gdje nema trgovačkih centara.

Prvi Magic Baby Premim store otvoren je u Zadru 2018. godine, a kuma ovih Premium trgovina je Doris Pinčić Rogoznica. 2019. godine Magic Baby ponuda postaje dostupna i za slovenske kupce putem online narudžbi na adresi: magicbaby.si

Danas maloprodajna mreža obuhvaća čak 15 trgovina i 2 webshopa, tako da slobodno možemo reći kako Magic Baby ima najveću ponudu asortimana za bebe jer se izbor proširio na više od 50 brandova.

Magic Baby ponuda nalazi se u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Varaždinu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Šibeniku, Zadru, Zaprešiću, a online aosrtiman je dostupan svima.

 

Zato zavirite u ovaj čarobni svijet i pronađite i vi sve potrebno za svoje bebe!

KOD ZA POPUST: MAGIC10

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju