Grudnjaci nam često stvaraju neki problem – košarice su premale, naramenice preuske, urezuju se na leđima… Sve to možemo izbjeći ako prestanemo vjerovati u najveći mit o grudnjacima

Kupovina grudnjaka nije lak zadatak i svaka žena to je iskusila na svojoj koži. Bez obzira na to što smo već dobro usvojili najvažnija pravila o kupovini ovog komada donjeg rublja, ipak nam se dogodi da dođemo doma iz trgovine s modelom koji nam naposljetku ipak ne odgovara.

Mnoge žene uvjerene su da uvijek moraju uzimati grudnjak iste veličine, bez obzira na brend.

Ta greška često nam se potkrade jer vjerujemo u najveći mit o grudnjacima koji se tiče njihove veličine. Naime, mnoge žene uvjerene su da uvijek moraju uzimati grudnjak iste veličine, bez obzira na brend.

Upravo je to najčešći uzrok grešaka kod kupovine jer ne postoji ujednačena izrada svih veličina kod različitih proizvođača. Tako će vam grudnjak jednog brenda veličine 85B možda pristajati savršeno, ali kada dođete u drugu trgovinu i uzmete grudnjak iste veličine primijetit ćete da vam ne stoji dobro.

Osim što se primjećuju razlike između pojedinih proizvođača, može se dogoditi da različite kolekcije unutar istog brenda imaju nejednakosti u veličinama.

Zato modni stručnjaci savjetuju da svakoj kupovini grudnjaka pristupate kao da ga nabavljate prvi put.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju