Najveći outlet centar u Hrvatskoj Designer Outlet Croatia, smješten pored robne kuće IKEA u Rugvici, otvorit će svoja vrata u četvrtak 7. lipnja u 17 sati. Na dan otvorenja, nova outlet destinacija za kupovinu ponudit će više od 100 modnih i lifestyle brendova po 30 do 70 posto nižim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne cijene.

Modni i lifestyle brendovi koji će se moći naći u ovom outlet kompleksu bit će otkriveni na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia netom prije otvorenja. Većina brendova ponudit će modu za žene, muškarce i djecu, uključujući odjeću, obuću i dodatke, kao i opremu za sport i rekreaciju na otvorenom.

Na dan otvorenja 7. lipnja, Designer Outlet Croatia ponudit će više od 100 modnih i lifestyle brendova po 30 do 70 posto nižim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne cijene

U novome vrhunskom outlet naselju, koji se proteže na više od 15.000 četvornih metara, posjetitelji će moći uživati u šetnji hrvatskim regijama, iskusivši kupovinu u trgovinama izgrađenim od kamena u skladu s tradicionalnom dalmatinskom arhitekturom.

Posjetitelji mogu pronaći i repliku dubrovačkog gradskog tornja ili doživjeti šetnju dalmatinskim kalama. Svojom jedinstvenom arhitekturom inspiriranom hrvatskim regijama, u outletu Designer Outlet Croatia možete doživjeti i djelić atmosfere zagrebačkog Starog grada te naići na kulu Lotrščak ili samo uživati u pogledu na veselo obojene zagrebačke fasade trgovina.

S otprilike 75 trgovina i 2500 besplatnih parkirnih mjesta Designer Outlet Croatia sigurno će biti omiljeno šoping-odredište za mnoge.
Designer Outlet Croatia imat će oko 75 trgovina s više od 100 modnih i lifestyle brendova Designer Outlet Croatia imat će oko 75 trgovina s više od 100 modnih i lifestyle brendova Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju