Kralj i kraljica, princ i princeza, zaljubljeni su likovi koji nas najčešće asociraju na romantične sretne završetke u bajkama poput onih: 'I onda su se princ i djevojka vjenčali i živjeli sretno do kraja života'. Takvu modernu bajku u 21. stoljeću žive španjolski kraljevski par, kralj Felipe prijestolonasljednik i kraljica Letizia nekadašnja pučanka, koji sitnim gestama unatoč strogim prokolarnim dužnostima uspijevaju ukrasti trenutak za sebe

Španjolski kraljevski par, kralj Felipe i kraljica Letizia, koji slovi kao jedan od najljepših na europskim dvorima prvih šest mjeseci otkako su preuzeli tron vladara postali su i najomiljeniji par. Naime tijekom službenih posjeta europskim prijestolnicama uživali su pažnju medija i obožavatelja kakvu imaju tek holivudske zvijezde.

Uvijek elegantnog i dostojanstvenog držanja, kralja Felipea krase prodorne plave oči kontrastne u odnosu na crnu kosu i put, te visina od 1,98 cm. Kraljica Letizia, brineta čija ionako krhka građa pored markantnog supruga izgleda gracioznijom obožavana je od španjolskog puka iz čijih redova i sama dolazi.

No osim aduta koje svaki kraljevski par treba imati, držanje, dominantnost i uvjerljivost, Felipe i Letizia sitnim gestama odskaču od strogog ponašanja inače svojstvenog protokolarnim dužnostima svih ostalih kraljevskih parova.

Poljubac, njezina ruka u njegovoj kosi, pogledi, držanje za ruke, njegovo nježno naslanjanje na njezino rame samo su neki od prizora tako rijetkih za 'Njihova Visočanstva'.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju