Serija "Porodica" nedavno je zaintrigirala cijelu regiju. U seriji o uhićenju Slobodana Miloševića jednu od glavnih uloga igra glumac Milan Marić. Svojom interpretacijom Čedomira Jovanovića, glavnog pregovarača u Miloševićevu izručenju, oduševio je sve gledatelje i još jednom potvrdio titulu jednog od najboljih mladih srbijanskih glumaca.

Naočiti 30-godišnjak završio je studij glume na beogradskoj Akademiji dramskih umjetnosti, a uz glumačke vještine dame diljem regije hvale i njegov izgled pa se tako Milan redovito nađe i na listama najzgodnijih srbijanskih glumaca.

Koji od glumaca s popisa je vama najzgodniji?

glasova:

Uloge u serijama "Državni službenik" i "Besa" još jednom su pokazale zašto je Milan Marić vrlo traženo glumačko ime, a proslavio se i na ruskom tržištu filmom "Dovlatov" u kojem je glumio sovjetskog pisca i novinara Sergeja Dovlatova.

Rusiju već neko vrijeme osvaja i 33-godišnji Milan Biković. Žene su odavno pale na njegov šarm, a kriminalističkim filmom i serijom "Južni vetar" naposljetku je osvojio i muškarce.

Među najpoznatijim zavodnicima na našim prostorima odavno se nalazi Sergej Trifunović. Markantni 48-godišnjak tijekom karijere je ostvario čitav niz zapaženih uloga među kojima su i one u kultnim filmovima "Bure baruta", "Munje", "Kad porastem bit ću kengur" i "Karaula".

U galeriji pogledajte tko se još nalazi na popisu najzgodnijih srbijanskih glumaca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju