Angelina Jolie doputovala je u New York s bratom Jamesom i sinovima Maddoxom i Knoxom. Kratki odmor u Velikoj Jabuci malo društvo odlučilo je iskoristiti za kupovinu i večeru

Angelina Jolie ne pojavljuje se često u javnosti sa svojom djecom pa je njezin dolazak u New York sa sinovima Maddoxom i Knoxom izazvao veliko zanimanje medija.

Svi su primijetili da je sedmogodišnji Knox naglo izrastao u malog frajerčića i već je sada moguće razaznati da će u budućnosti biti pravi ljepotan. Mnogi se ne mogu složiti oko toga nalikuje li više na mamu Angelinu ili tatu Brada i u njemu prepoznaju fizička obilježja obje zvijezde.

Kao i drugim dječacima njegovih godina, Knoxu su trenutno najvažnije igračke pa ga je mama odmah nakon dolaska u New York odvela u Lego dućan. Stariji brat Maddox ipak im nije pravio društvo u kupovini jer njega igračke više ne zanimaju, ali pridružio im se na večeri.

Angelina je prošle godine medijima otkrila kako 14-godišnji Maddox ima djevojku s kojom se cijela obitelj dobro slaže. Sjajna je. Baš je draga. Živi u Engleskoj i jako je kul. Idemo u London koliko god možemo. Stvarno su slatki. Ne želim ga previše sramotiti, ispričala je tada s smiješkom ponosna mama.

Maleni Knox je…

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju