Supermodel Naomi Campbell je prošetala pistom na pariškom tjednu mode, pokazala grudi te otputovala u London gdje je u društvu zaručnika uživala na rođendanu Simona Cowella

Prozirni korzet koji je otkrio grudi 39-godišnjeg supermodela tijekom revije ruskog dizajnera Igora Chapurina pretvorio je Naomi u apsolutnu zvijezdu večeri.

Naomi je čisti uragan, ona je najbolja, ima najbolji catwalk, sunce poslije oluje. Svaki put kad ona nosi revije publika vrišti i plješće.

No, oni koji su joj htjeli čestitati na odlično odrađenom poslu nažalost nisu uspjeli jer je Naomi privatnim avionom odletjela u London odmah nakon revije.

'Naomi je uragan zbog kojeg publika vrišti'

U društvu zaručnika Vladislava Doronina požurila je na proslavu 50. rođendana Simona Cowella, korzet koji je nosila na reviji zamijenila je srebrnom večernjom haljinom.

Naporan vikend nije ostavio traga na njezinom izgledu pa je Naomi još jednom dokazala kako godine za nju uistinu nisu važne, a Photoshop joj uopće nije potreban jer na pisti i na fotografijama izgleda jednako dobro!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju