Tijekom ljeta naša koža izložena je ekstremnim vremenskim prilikama poput visokih temperatura, sunčevog zračenja i vjetra koji uz često kupanje u morskoj vodi i boravak u klimatiziranim prostorima mogu isušiti i dehidrirati našu kožu. Dehidrirana koža nema dovoljno vlage te dolazi do smanjenja njene elastičnosti i nezdravog izgleda.

 

Ne dopustite da ljetne radosti ostave trag na vašoj koži! Kako biste zadržali normalnu vlažnost kože koja se kreće između 20 i 30 posto, odaberite ulje koje će vam pomoći nadoknaditi gubitak vode.

Uljna baza Bio-Oila jača prirodnu strukturu kože te sadrži vitamine i druge prirodne sastojke koji će vašoj koži omogućiti oporavak i zdrav izgled. Inovativni sastojak PureCellin Oil smanjuje gustoću ulja i njegovu teksturu čini laganom i nemasnom, čime osigurava da koža lako upije sva dodana prirodna ulja lavande, nevena, kamilice i ružmarina koji hrane kožu.

Bio-Oil na koži ostavlja tanki, nemastan i neljepljiv zaštitni sloj, koji čini kožu nježnom, mekanom, baršunastom i elastičnom te ju štiti od daljnjeg isušivanja. Uz prirodna ulja koja se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja i ljepote kože ulje je obogaćeno vitaminima A i E koji štite stanice kože, potiču stvaranje kolagena i elastina te poboljšavaju elastičnost kože i pojavnost bora.

Nakon tuširanja na još vlažnu kožu umasirajte Bio-Oil ulje i vaša će koža postati nježna i mekana poput svile.

Bio-Oil preporučujemo kao preparat za hidrataciju koji pomaže da koža zadrži svoju maksimalnu prirodnu elastičnost i spriječi nastanak prvih sitnih bora i strija.

Bio-Oil ulje potražite u svom dm-u u sklopu programa Dobre cijene u svako vrijeme po povoljnijoj cijeni od 79,90 kn i svojoj koži osigurajte njegu koja će joj omogućiti da blista, bez obzira na godišnje doba.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju