Gradsko dramsko kazalište Gavella ponovno je otvorilo svoja vrata u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, nakon što se zgrada nekoliko godina preuređivala. Obnovljena Gavella svečano je otvorena premijerom predstave "Kozmički žongleri" redatelja i autora adaptacije Ivana Penovića.

Galerija Nataša Janjić Medančić na predstavi 'Kozmički žongleri' u obnovljenoj Gavelli - 5 Nataša Janjić Medančić na predstavi 'Kozmički žongleri' u obnovljenoj Gavelli - 2 Nataša Janjić Medančić na predstavi 'Kozmički žongleri' u obnovljenoj Gavelli - 3 +1 Nataša Janjić Medančić na predstavi 'Kozmički žongleri' u obnovljenoj Gavelli

Kalman Mesarić "Kozmičke žonglere" napisao je 1922. godine. Taj "burleskni komad" sastavljen je od tri motivski vezane, ali narativno samostalne jednočinke, pod nazivima "Desperateri", "Clown" i "Pobuna Atlasa". U adaptaciji i režiji Ivana Penovića, jednog od najzanimljivijih mladih autorskih glasova hrvatskog teatra, "Kozmički žongleri" na scenu donose priču " gdje je čovjek u igri bogova samo loše izrezbarena figurica..."

Premijeru "Kozmičkih žonglera" i otvorenje obnovljene Gavelle nije propustila ni Nataša Janjić Medančić, članica ansambla tog kazališta. Ovoga puta Nataša je bila u ulozi publike, a lijepa glumica izgledala je vrlo šik u crno-ružičastoj odjevnoj kombinaciji.

Nataša Janjić Medančić na predstavi 'Kozmički žongleri' u obnovljenoj Gavelli - 2 Nataša Janjić Medančić uz crne kožnate hlače nosi lakirane cipele (Foto: Damjan Tadic/Cropix)

Nosila je crne kožnate hlače ravnih nogavica koje je spojila sa sakoom lagano oversized kroja ružičaste boje s kopčanjem na dva gumba. Ispod odličnog sakoa glumica je odjenula čipkasti top, dok je od obuće odabrala crne lakirane cipele na špic.

Crna prošivena torba od kože, ukrašena tankim metalnim lancem sjajno je upotpunila stajling Nataše Janjić Medančić u kojem, uz ružičasti sako, svakako dominiraju i opasno dobre hlače.

Fućkaš crnu i bež: Nataša Janjić Medančić u zapostavljenom modelu salonki Princeza od Walesa u bijelim salonkama Margarita Levieva u bijelim salonkama Naomi Watts +7 Reese Witherspoon

Štikle su brutalne: Sjajno izdanje Nataše Janjić koje su začinile sokne s kristalima Nataša Janjić Medančić u brutalnim štiklama i maloj crnoj haljini - 2 Nataša Janjić Medančić u brutalnim štiklama i maloj crnoj haljini - 3 Nataša Janjić Medančić u brutalnim štiklama i maloj crnoj haljini - 1 +0 Američka glumica Jenna Ortega u vrlo sličnim cipelama kakve nosi Nataša Janjić Medančić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju