Natikače volimo u svim oblicima jer govore: ljeto, opuštenost, ležernost i udobnost. A natikače iz nove ljetne kolekcije Planet obuće volimo jer govore i: fashion, stylish, šik!

 

Galerija PR PR PR +3 PR Ove sezone natikače su jednostavno zavladale modnom scenom i postale neizbježan modni accessoir ljetnog outfita. Traže se svi oblici, ne samo onaj klasični “flat” ili “klompa” model, već je kreativnost u dizajnu natikači uzela zamah u eklektičnom spoju nekoliko stilova, objedinjavajući ga u jedinstvenu stilsku cjelinu.

PR PR

Ove sezone natikače su jednostavno zavladale modnom scenom i postale neizbježan modni accessoir ljetnog outfita. Traže se svi oblici, ne samo onaj klasični “flat” ili “klompa” model, već je kreativnost u dizajnu natikači uzela zamah u eklektičnom spoju nekoliko stilova, objedinjavajući ga u jedinstvenu stilsku cjelinu.

PR PR

Tako su nastale i popularne “mule” (etimologija seže u antiku gdje je naziv označavao papuče), odnosno cipele-natikače “odrezanog” stražnjeg dijela, koje se danas mogu kombinirati i sa stilom haute couture mode, ali i sa sportskim tajicama, haljinom ili trapericama. Materijali variraju od trapera sa cvjetnim patchevima do metalik tekstura i zakovica. Seksi varijanta natikača kao poseban dotatak ima malu ili veću peticu koja zavodljivo odzvanja po pločniku dok ih samouvjereno nosite kroz grad.

PR PR

Modeli s peticom rađeni su u retro stilu evocirajući stil Marilyn Monroe koja ih je savršeno “šetala” njišući bokovima i udivljeno privlačila sve poglede. Za potpuno opušten “laid back” stil, tu su dakako, plažne natikače, ali sa zaokretom: na gornjištu se ističe “chanel” tekstil sa ukrasnim biserima, čime ta natikača automatski postaje i zvijezda večernjih šetnji i elegantnijeg outfita.
Sve modele natikači možete pronaći u trgovinama i webshopu Planet obuće.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju