Severina uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a na društvenim mrežama rado dijeli uzbudljive modne igre. Otkako je otputovala na Maldive kako bi se odmorila nakon završetka snimanja novog albuma, dijeli i nekolicinu ljetnih izdanja iz ovog tropskog raja.

Severina je na Instagramu nedavno podijelila i vrlo jednostavno, ali efektno izdanje sastavljeno od dva ključna komada koje većina dama nosi na ljetovanju – lepršavog i udobnog kaftana te jednostavnih natikača ravnih potplata.

Točnije, splitska pjevačica odabrala je poznate Hermesove natikače modela Oran u smeđoj boji, koje su tako udobne da mogu zamijeniti i par šlapica. Iznimno su fleksibilne te se mogu kombinirati za različite prilike.

Slika nije dostupna Severina: Kupaći kostim s gaćicama u kojima se dobro osjećaju i žene XS i XL veličine

Svoj model sandala Oran Severina je nosila cijelo ljeto, a na društvenim mrežama pokazivala je da ih podjednako dobro sparuje s maksi suknjama i mini haljinama.

Ovoga puta nosila ih je uz poluprozirnu kaftan-haljinu maksi kroja i dugih rukava koja je stisnuta u struku te naglašava ženstvenu siluetu. Riječ je o ležernoj kombinaciji kakva se vrlo lako može nositi na plažu, ali i "po doma" u toplijem dijelu godine.

Slika nije dostupna Severina protiv Angeline: Koja dama ima ljepši model jedne od najpoželjnijih torbi?

Severina je uz fotografiju napisala: Uživam u sadašnjem trenutku, te dobila mnoštvo lajkova svojih obožavatelja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju