Dugoočekivana filmska adaptacija popularnog mjuzikla "In The Heights" Lin-Manuela Mirande doživjela je i svoju njujoršku premijeru. Ona se održala u sklopu otvaranja jubilarnog 20. Filmskog festivala Tribeca, u čijem se žiriju ove godine nalazi i Sharon Stone.

Slavna 63-godišnja glumica odabrat će pobjednika festivala zajedno s ostatkom žirija koji sačinjavaju Patricia Arquette, Sanaa Lathan, Warrington Hudlin, Delroy Lindo, Elijah Wood, Bryan Cranston, Andre Holland, Margaret Cho i Hari Nef.

Sharon je na otvaranje festivala i projekciju filma "In The Heights" stigla u vrlo ležernom izdanju.

I dok je članica žirija Hari Nef za ovu prigodu odabrala dugačku žutu toaletu koju je kombinirala s blještavim srebrnim rukavicama, Sharon se poprilično odmaknula od tradicionalnog glamura kakav inače možemo vidjeti na ovakvim događanjima.

Umjesto neke večernje haljine ili možda odijela nosila je svileni komplet koji je modne kritičare podsjetio na pidžamu.

Udoban dvodijelni komplet s leopardovim uzorkom na rubovima je ukrašen resicama u crnoj boji, a Sharon je uz njega nosila crne sandale s visokim potpeticama.

Glumica nam je još jednom pokazala da je moda igra u kojoj su pravila nebitna i da se sve svodi na to u čemu se osjećate najbolje i najudobnije.

Kombinacija Sharon Stone...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju