Prosječna perilica rublja može oprati 6-7 kilograma rublja, u prijevodu to je set posteljine, pet muških košulja, pet ženskih bluza i dvije dječje veste.

 Svu tu odjeću nakon pranja treba i izglačati, a to znači i po sat-dva vremena za glačanje. Prvo morate razvrstati rublje po vrsti tkanine, zatim čekate da se prilikom svake izmjene programa glačalo zagrije ili ohladi, a ako je veća količina rublja i spremnik za vodu morate nekoliko puta puniti. Kad sve zbrojite, glačanje jedne perilice rublja oduzme vam par sati.

Dobra vijest je da postoji jednostavnije i brže rješenje. Zahvaljujući Philipsovoj tehnologiji pametnog glačanja više nećete provoditi sate glačajući. Baš kao što pametni telefoni koriste pametne tehnologije tako i Philips PerfectCare Elite plus parna postaja, najbrža i najsnažnija na svijetu , koristi tehnologiju koja prepoznaje vaše pokrete i garantira glačanje bez namještanja temperature, bez brige o progorijevanju i s automatskim ispuštanjem pare. Otkrila je to i naša poznata voditeljica, Nevena Rendeli koja kao majka troje male djece, ne može trošiti previse vremena na kućanske poslove kao što je glačanje. Oduševljena je što konačno može brzo i jednostavno glačati čak i kad ima jako malo vremena za spremanje. Osim toga, ova je parna postaja idealna za one koji nisu baš spretni s glačanjem i osjetljivim tkaninama jer je potpuno automatska. Teško je povjerovati jer još niste vidjeli automatsko glačalo, ali zahvaljujući pametnom senzoru DynamicQ ona precizno prati vaše pokrete dok glačate i automatski otpušta idealnu količinu pare kad je to potrebno. Nema više pretjeranog oblaka pare koji zagrijava nepotrebno odjeću i cijelu prostoriju, niti vlažnih mrlja na odjeći od prevelike količine ispuštene pare. Bez obzira koji materijal glačate, uvijek će ispuštati samo onoliko pare koliko je potrebno za savršene rezultate.

PR PR

S druge strane, nema više ni brige o progorijevanju koje onemogućuje Philipsova vrhunska tehnologija OptimalTEMP. Ne trebate mijenjati programe ni gubiti vrijeme jer je samo jedna postavka dovoljna za glačanje sve vaše odjeće, od trapera do svile. Zamislite da nakon glačanja traperica, za što vam je potrebna visoka temperatura i znatne količine pare, možete odmah glačati nježnu svilenu bluzu. Konačno možete prestati zvati mamu s pitanjem na kojoj se temperaturi glača vaša omiljena haljina.

S pametnom parnom postajom glačanje je uistinu savršeno jednostavno, ali još važnije, vaša odjeća izgleda besprijekorno uredno i možete se opustiti jer nema više nabora na rukavima, zgužvane kragne i tragova od sušenja odjeće. A nakon što, u rekordno kratkom roku, izglačate vašu tjednu košaru svježe oprane odjeće, možete se slobodno posvetiti zabavi i druženju s najmilijima.

PR PR

Više informacija potražite na Philips PerfectCare Elite Plus

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju