Predstavljene su još u lipnju, ali reakcije na njih ne jenjavaju. Radi se o Balenciaginoj verziji popularnih crocsica. Luksuzna modna kuća dodala im je, naime, potpeticu i tako je nastala obuća koju je nemoguće ne primijetiti.

Galerija Suradnja Balenciage i Crocsa Suradnja Balenciage i Crocsa - 3 Suradnja Balenciage i Crocsa - 2 +0 Suradnja Balenciage i Crocsa - 1

Iako se crocsice često naziva najružnijom obućom na svijetu, imaju vojsku obožavatelja zbog svoje udobnosti i praktičnosti. Dodatak u obliku potpetice fanovima se zato uglavnom nije svidio jer je narušio ono što crocsice jesu. No, bez imalo sumnje i ova će verzija imati svoje kupce.

Crocsice s potpeticom dio su Balenciagine kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine. Dolaze u zelenoj, crnoj, bijeloj i roza boji i zapravo izgledaju kao tipične crocsice, osim već spomenute visoke potpetice.

Neobična obuća na crvenom tepihu Oscara 2021. - 3 Zlatne kroksice koje su iznenadile mnoge na crvenom tepihu Oscara

Kada je objavljena vijest o suradnji, kao i njezin konačni rezultat, reakcije, očekivano, nisu izostale. Mnoge je, najblaže rečeno, zbunio dizajn obuće koja se prodaje za 495 eura (3720,33 kn).

Ankete

(8854) Biste li nosili crocsice na petu?

rezultati povratak glasova419
rezultati

Inače, ovo nije prva suradnja Balenciage i Crocsa. Udružili su se i 2018. godine, kada su zajedno stvorili par žutih cipela s platformom. Prodavale su se za 600 funti i bile su rasprodane prije nego što su uopće stigle u trgovine.

Suradnja Balenciage i Crocsa - 3 Crocsice u roza boji (Foto: balenciaga.com)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju