Za svoje novo putovanje Severina je odabrala Italiju. Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezdi uživa u ljepotama ove prekrasne zemlje, a s obožavateljima na Instagramu podijelila je i nekoliko fotografija s putovanja. Naravno, kod svake njezine objave ljubiteljicama mode za oko zapnu i Severinine odjevne kombinacije.

Galerija I Lorde nosi haljine Christophera Esbera s cutout detaljima Zendaya u haljini Christophera Esbera s cutout detaljima Hailey Bieber u haljini Christophera Esbera +2 Haljina Triquetra dizajnera Christophera Esbera

Pjevačica je na put ponijela niz kombinacija, a među njima je i jedna sjajna ljetna haljina. Gradić Ostuni, kojeg zbog specifičnih vapnenih kuća nazivaju i bijelim gradom, poslužio je kao savršena kulisa za fotografiranje u haljini dizajnera Christophera Esbera.

Model pod nazivom Triquetra ima tri cutout detalja na prednjoj strani, koji se kontroliraju uz pomoć tanke vrpce.

S obzirom na to da je u potpunosti napravljena od svile, haljina je unatoč dugim rukavima izuzetno ugodna za nošenje i na visokim temperaturama.

Haljina Triquetra dizajnera Christophera Esbera Haljina Triquetra dizajnera Christophera Esbera (Foto: Christopher Esber)

Dostupna je u raznim bojama, poput neutralne crne i bijele ili pak efektne ljubičaste. Severina je za sebe odabrala model u crvenoj boji, koja joj fantastično pristaje.

Haljina Triquetra dizajnera Christophera Esbera Haljina Triquetra dizajnera Christophera Esbera (Foto: Christopher Esber)

Crvena je boja ljubavi, snage i strasti, a u kineskoj kulturi simbolizira i sreću. Vizualno je jako dominantna i intenzivna, pa ne čudi podatak kako i pogled na crvenu boju potiče fizičke reakcije poput ubrzavanja disanja i rasta krvnog tlaka. Severina je mnogo puta dokazala kako nema problema s nošenjem moćnih i upečatljivih boja, pa joj tako ni crvena ne predstavlja izazov.

I Lorde nosi haljine Christophera Esbera s cutout detaljima I Lorde nosi haljine Christophera Esbera s cutout detaljima (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju