Naš osjećaj privlačnosti i samopouzdanja snažno je povezan s brigom i pozitivnom slikom o sebi, a zdrava i njegovana kosa igra itekako važnu ulogu u našem općenitom osjećaju atraktivnosti. Žena koja se voli ne želi biti nitko drugi nego najbolja verzija sebe

Izreka "nikada nećete dobiti drugu priliku za ostaviti prvi dojam" tijekom pandemije i lockdowna dobila je nastavak. Mi ćemo svakako moći reći "jednom u životu imali smo sreću u nesreći i dobili drugu priliku za ostaviti novi dojam". Sunce koje polako ispraća tmurne dane koje smo uglavnom proveli doma te nalet nove energije koja će nas neupitno izvući van podsjeća nas da je ta prilika koja se ne propušta, sada. A to znači samo jedno - nabaciti najpoželjniji accessories koji nikada ne izlazi iz mode: zdrav, njegovan i dotjeran izgled.

Good hair day ima jak psihološki moment

Jedan od najuočljivijih ženinih atributa svakako je kosa, odnosno dobra frizura kojom možemo vješto naglasiti svoje prednosti ali i profinjeno sakriti ono što smatramo nedostacima. Stoga pojam good hair day nije samo izmišljena fraza nego pojam koji ima jak psihološki moment. Kosa igra itekako važnu ulogu u našem općenitom osjećaju privlačnosti i samopouzdanja pa kako nam good hair day podiže dobro raspoloženje tako nam i bad hair day može ukrasti svako zadovoljstvo iz dana.


Magično rješenje za uvijek stiliziranu kosu

Stiliziranje kose nije nimalo lak zadatak i vječno je pitanje kako kod kuće napraviti barem približno sličnu frizuru s kakvom odemo od vještog frizera. Odgovor je zapravo jednostavan – za zdrav izgled kose važno je imati kvalitetne proizvode koji ne oštećuju kosu, štite je od prekomjernog isušivanja i pomažu u održavanju prirodne hidratacije kose. Takva je Philipsova linija MoistureProtect, revolucionarna tehnologija sa senzorom koji optimizira temperaturu te se u potpunosti prilagođava potrebama vaše kose i čini je hidratiziranom, sjajnom i njegovanom.


FRIZURE KOJE NIKADA NE IZLAZE IZ MODE


Zanosna fen frizura

S njom ne možete pogriješiti! Uvijek izgleda chic i divan je ukras svakog lica, savršena je i za dnevne i za večernje izlaske, pristaje uz svaki outfit, pa je odličan odabir i za ležernu šetnju, poslovni sastanak ili pak romantičnu večer. Lako ju je postići Philips MoistureProtect sušilom koje kosi daje volumen i zdravi sjaj dok ga istodobno štiti od isušivanja.

Savršeno ravna, ispeglana kosa

Ovakva frizura simbol je bezvremenske elegancije i zaštitni znak samouvjerene žene, a kako bi postigli taj uvijek moderan look potrebna vam je samo Philips MoistureProtect pegla koja vam uz savršeno ravnu kosu i dodatni sjaj koji se postiže njegom ionima čuva kosu od ispucanih i suhih vrhova.

Posebno šarmantna valovita kosa

Ima nešto neodoljivo u toj neukrotivosti pa ne čudi što je je ovakav tip frizure predmet uzdaha mnogih muškaraca i žena. Kako bi postigla taj wow efekt francuska glumačka diva Brigitte Bardot nekada davno svoje je kovrče stilizirala vlastitom slinom tako da bi vrhove povezala i zataknula iza uha, a kada bi se kosa osušila, dobila bi sjajne kovrče u nonšalantnom francuskom stilu. Danas je za neodoljiv kovrčavi look dovoljno imati Philipsov inovativni Moisture Protect Auto Curler koji omogućuje dvostruko brže kovrčanje kose, a usput njeguje kosu.

Uz Philipsove MoistureProtect proizvode u samo par jednostavnih koraka koji ne zahtijevaju puno vremena, a nude doista magično rješenje, možete postići zdrav izgled kose i efekt koji ostavlja dojam profinjenosti i elegantne ljepote u svakoj prilici.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju