Lady Amelia Spencer i lady Eliza Spancer debitirale su na modnoj pisti Tjedna mode u Londonu. Nećakinje princeze Diane nosile su reviju dizajnera Josha Bircha Jonesa, tinejdžera koji je najmlađi član Britanskog modnog vijeća u povijesti.

Galerija Blizanke Amelia i Eliza Spencer, nećakinje princeze Diane, debitirale su na Tjednu mode u Londonu - 5 Blizanke Amelia i Eliza Spencer, nećakinje princeze Diane, debitirale su na Tjednu mode u Londonu - 2 Blizanke Amelia i Eliza Spencer, nećakinje princeze Diane, debitirale su na Tjednu mode u Londonu - 1 +4 Amelia i Eliza Spencer s dizajnerom Joshom Birchom Jonesom na Tjednu mode u Londonu

Blizanke Amelia i Eliza Spancer kćeri su Earla Spencera, mlađeg brata princeze Diane, a njihova ljepota mnoge očarava. Tako je bilo i na reviji Josha Bircha Jonesa na Tjednu mode u Londonu održanoj u čuvenoj Kući Dartmouth. Josh je predstavio svoju kolekciju za sezonu jesen/zima 2023., a sestre Amelia i Eliza Spencer za svoj debi na modnoj pisti nosile su prekrasne svečane haljine.

Blizanke Amelia i Eliza Spencer, nećakinje princeze Diane, debitirale su na Tjednu mode u Londonu - 8 Lady Amelia Spencer nosi reviju dizajnera Josha Bircha Jonesa na Tjednu mode u Londonu (Foto: Profimedia)

Lady Amelia blistala je u pripijenoj haljini sa šljokicama smaragdno zelene boje. Kreacija ističe siluetu ženskog tijela, a asimetričan kroj postignut je izostankom lijevog rukava, dok desna strana ima i naglašeno rame. Svjetlucava haljina ima poludolčevita kragnu i prorez na sredini koji seže do iznad koljena. Amelia je uz nju nosila srebrne sandale s debljim remenčićima.

Blizanke Amelia i Eliza Spencer, nećakinje princeze Diane, debitirale su na Tjednu mode u Londonu - 1 Lady Eliza Spencer nosi reviju dizajnera Josha Bircha Jonesa na Tjednu mode u Londonu (Foto: Profimedia)

Bolji stil od Catherine i Meghan? Članica britanske kraljevske obitelji o kojoj se priča Lady Amelia Windsor - 1 Lady Amelia Windsor - 2 Lady Amelia Windsor - 3 +8 Lady Amelia Windsor - 4

Lady Eliza nosila je dugačku crnu haljinu ukrašenu šarenim kamenčićima u kombinaciji s plaštem također naglašenih ramena. Obje ljepotice imale su jači make-up koji je dodatno naglasio njihove lijepe crte lica, dok su frizure bile minimalističke. Amelia je svoju plavu kosu svezala u nisku punđu, a Eliza u visoki rep.

Blizanke Amelia i Eliza Spencer, nećakinje princeze Diane, debitirale su na Tjednu mode u Londonu - 6 Amelia i Eliza Spencer s dizajnerom Joshom Birchom Jonesom na Tjednu mode u Londonu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju