Majčinstvo je jedna od najljepših ženinih uloga, koja za nju donosi sreću, ispunjenje i zadovoljstvo. No, nitko ne tvrdi da je riječ o jednostavnom i lakom zadatku. Pogotovo, ako je ono poduprto s manjkom sna


Kim Kardashian
je početkom prosinca rodila sinčića Sainta Westa i tako postala majka po drugi put. Iako je s nestrpljenjem očekivala dolazak brace dvogodišnje North West, buđenje usred noći zbog hranjenja bebe, uzelo je svoj danak.

Na svojem Twitter profilu je priznala: 'Hranjenje u četiri ujutro me 'ubija' aludirajući na tako na svoju neispavanost, a za svoju iskrenost dobila 12.000 lajkova, kao i nekolicinu komentara podrške da ustraje i da će sve biti u redu.

Kao što to brojne žene diljem svijeta znaju, život mlade mame usmjeren je na bebu i njene potrebe, pa kad ono ne zahtijeva stopostotnu pažnju, majka se može naći u neočekivanoj poziciji. O tom je problemu Kim također 'cvrkutala' na ovoj društvenoj mreži.


'Čekaj, pa to je 20.30 sati, moja djeca su okupana, nahranjena i spavaju. Nemate poima što mi to znači! Ne znam što ću napraviti sa ovim slobodnim vremenom! #životmame'


Obožavatelji Kim Kardashian upoznati su s većinom detalja iz privatnog života reality zvijezde, koja se pohvalila da napokon može krenuti u borbu s kilogramima dobivenima u trudnoći. Za početak počela je s laganim trčanjem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju