Kombinacija crvenih i zlatnih kuglica klasika je kojoj se uvijek vraćamo u dekoriranju božićnog drvca. Želite li ovoga Božića probati nešto drukčije, svakako razmislite o ideji da drvce ukrasite kuglicama u zelenoj boji.

Galerija Zelena boja Božićno drvce sa zelenim ukrasima Zeleno božićno drvce +5 Zeleni božićni ukrasi  

Kada je riječ o ukrašavanju božićnog drvca, mnogi izbjegavaju kuglice zelene boje jer misle da će se previše stopiti s grančicama i tako ne doći do izražaja. Kuglice možda neće biti upečatljive poput crvenih i zlatnih, ali bez obzira na to, dojam će itekako biti poseban..

Ideje za dekoriranje jelke s kuglicama u zelenoj boji Ideje za dekoriranje jelke s kuglicama u zelenoj boji (Foto: Living4media)

Drvce ukrašeno zelenim kuglicama može izgledati vrlo elegantno, profinjeno i zanimljivo.

Da božićno drvce može izgledati savršeno i kada je ukrašeno zelenom bojom, uvjerite se u fotogaleriji na početku teksta, a na istom mjestu doznajte i u kojim trgovinama možete kupiti zelene ukrase za jelku.

Kakva elegancija! Ideje za božićno uređenje u crnoj boji koje će oduševiti i najtradicionalnije Ideje za božićno uređenje doma u crnoj boji Ideje za božićno uređenje doma u crnoj boji - 4 Ideje za božićno uređenje doma u crnoj boji - 9 +10 Ideje za božićno uređenje doma u crnoj boji - 8 Ljubičasti Božić: Ideje za uređenje doma u divnim nijansama kraljevske boje Okitite jelku s božićnim ukrasima u ljubičastoj boji Uređenje doma za Božić u ljubičastim tonovima - 9 Uređenje doma za Božić u ljubičastim tonovima - 8 +7 Uređenje doma za Božić u ljubičastim tonovima - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju