Kombinacija crvenih i zlatnih kuglica klasika je kojoj se uvijek vraćamo kod dekoriranja božićnog drvca. Želite li ovoga Božića probati nešto drugačije, svakako razmislite o ideji da drvce ukrasite kuglicama u zelenoj boji.

Galerija Ideje za dekoriranje jelke s kuglicama u zelenoj boji - 1 Ideje za dekoriranje jelke s kuglicama u zelenoj boji - 4 Ideje za dekoriranje jelke s kuglicama u zelenoj boji - 3 +3 Ideje za dekoriranje jelke s kuglicama u zelenoj boji  

Kada je riječ o ukrašavanju božićnog drvca, mnogi izbjegavaju kuglice zelene boje jer misle da će se previše stopiti s grančicama i tako ne doći do izražaja. Kuglice možda neće biti upečatljive poput crvenih i zlatnih, ali bez obzira na to, dojam će itekako biti predivan.

Drvce ukrašeno zelenim kuglicama može izgledati vrlo elegantno, profinjeno i zanimljivo. Želite li malo razbiti zelenu, savršen dodatak ovoj toploj i umirujućoj boji bit će bijela i srebrna.

Zagrebački obrt Staklene kuglice Katarina ima unikatne ukrase za bor koji podsjećaju na djetinjstvo - 6 Baš kao iz djetinjstva: Hrvatske staklene kuglice za bor koje mame osmijeh na lice

Sanjam jedan ružičasti Božić: Ideje za netipično blagdansko uređenje doma Ružičasti Božić Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 8 Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 2 +9 Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 1

Da božićno drvce može izgledati savršeno i kada je ukrašeno zelenom bojom uvjerite se u fotogaleriji na početku teksta, a na istom mjestu doznajte i u kojim trgovinama možete kupiti zelene ukrase za jelku.

Ideje za dekoriranje jelke s kuglicama u zelenoj boji - 3 Savršen dodatak zelenoj boji bit će bijela i srebrna (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju