Hrvatska se nalazi u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje će odmjeriti snage s francuskom reprezentacijom. Iako su Vatreni već u ovome trenutku napravili najbolji nogometni rezultat u hrvatskoj povijesti ovog sporta, cijela Hrvatska se nada da će postati svjetski prvaci.

Galerija Hrvatski nogometaši iz 1998. godine - 3 +0 Bivši trener hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić 1998. godine i danas Uoči finalne utakmice nemoguće je ne povući paralelu sa zlatnom generacijom naših nogometaša iz 1998. godine koji su prije točno 20 godina osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Davor Šuker zabio je šest golova na prvenstvu i osvojio Zlatnu kopačku, te postao ikona hrvatskog nogometa, ali i prepoznatljivo lice Lijepe Naše u svijetu. Ne čudi stoga što je bio i veliki miljenik žena.
Žene su uzdisale i za kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimirom Bobanom, veznim igračem Aljošom Asanovićem, kao i mladim stoperom Dariom Šimićem.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako su prije 20 godina izgledali poznati nogometaši hrvatske reprezentacije koje su žene voljele, a kako izgledaju danas. Hrvatski nogometaši iz 1998. godine - 1 Bivši trener hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić 1998. godine i danas (Foto: AFP / Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju