Tamara Ecclestone je prava kći svoje mame Slavice i neodoljivo joj sliči. Nova fotografija objavljena na Instagramu ove ljepotice, potvrdila je i da Sofija ide za njenim stopama

U Velikoj Britaniji se 6. ožujka obilježava Majčin dan zbog čega se toga dana slavilo u društvu najmilijih diljem ove otočne zemlje. Javnoj čestitki nije odoljela niti Tamara Ecclestone-Rutland, koja je na svojem profilu Instagrama podijelila svoju fotografiju s mamom Slavicom staru više od 20 godina.

'Sretan Majčin dan mojoj prekrasnoj mami koja mi je pokazala kao se istinski i bezuvjetno voli. Hvala ti što si uvijek stavila svoje djevojčice na prvo mjesto, i što si uvijek bila tu za nas,' dio je dirljive poruke Tamare Ecclestone-Rutland s Instagrama koja je dobila više tisuća lajkova. Ovdje pogledajte kako Slavica Ecclestone izgleda danas bolje nego prije 20 godina.

Na staroj fotografiji je vidljivo da je Tamara prava mamina kopija, ali i da njena kći Sofija neodoljivo podsjeća na svoju mamu kada je bila mala djevojčica. Fotografija je oduševila i brojne Tamarine obožavatelje koji na prvu nisu shvatili tko je to snimljen u retro bikiniju, a tko sjedi u maminom zagrljaju.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju