Sofia Vergara redovita je gošća svih popisa najljepših žena na svijetu. Vatrena Kolumbijka danas izgleda bolje nego ikad, a tijekom svoje duge karijere doživjela je pravu stilsku evoluciju

Kada je u pitanju ljepota, mnogi će se složiti da latino dive jednostavno nemaju konkurencije na tom 'području'. Jedna od najpopularnijih svakako je kolumbijska glumica Sofia Vergara koja već dugo plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom.

Sofia danas ima 43 godine, a izgleda bolje nego ikad, što dokazuju i fotografije iz njezine mladosti. Ljepotici raskošnih oblina bio je suđen život pod reflektorima. Karijeru je krenula graditi 1990. godine i tada je radila kao fotomodel.

Nakon toga dobila je angažman su-voditeljice u dvije popularne kolumbijske televizijske emisije što joj je naposljetku donijelo i prve glumačke uloge. Danas je ajpoznatija po ulozi brbljave Glorije u seriji 'Modern Family' zahvaljujući kojoj je dobila nominaciju za prestižnu nagradu Emmy.

Sofia je ponosna mama 23-godišnjeg Manoloa kojeg je dobila u prvom braku sa srednjoškolskom ljubavi. Nedavno se udala po drugi put, a odabranik njezinog srca je poznati glumac Joe Manganiello.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju