Devedesete su iznjedrile niz tinejdžerskih glumačkih zvijezda. Ovi dečki stekli su milijune obožavateljica diljem svijeta ulogama u filmovima raznih žanrova koji su mnogim djevojkama obilježili tinejdžerske dane.

Među tim filmskim naslovima malo je onih koji su izdržali test vremena. Tako je komedija "Djevojka s Beverly Hillsa" stekla kultni status, a osim Alicie Silverstone koja je tumačila Cher, mnogi pamte Paula Rudda u ulozi Josha i Jeremyja Sista u ulozi Eltona.

I dok se Paul u međuvremenu prometnuo u filmsku zvijezdu, Jeremy je ostvario dobru karijeru na televiziji te je glumio u brojnim poznatim serijala poput "Dva metra pod zemljom" i "Zakon i red".

Ryan Phillipe i Freddie Prinze Jr. bili su glavne zvijezde "teen" horora "Znam što si radila prošlog ljeta". Nakon ovog zajedničkog filma iz 1997. godine s kojim su postigli pristojan uspjeh, dečki su dvije godine kasnije dobili uloge u filmovima koji su ih pretvorili u međunarodne zvijezde.

Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon i Selma Blair glumili su u \ Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar, Reese Witherspoon i Selma Blair glumili su u \"Okrutnim namjerama\" (Foto: Guliver/CoverImages)

Ryan je u "Okrutnim namjerama" glumio misterioznog zavodnika Sebastiana Valmonta, a Freddie je lomio srca ulogom Zacka Silera u filmu "Ona je sve to".

U nastavku provjerite kako danas izgledaju ovi momci i ostale zvijezde "teen" filmova iz devedesetih te provjerite tko je od njih pao u zaborav.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju