Sharon Stone bila je jedna od brojnih poznatih dama koje su prošli tjedan doputovale u Italiju kako bi prisustvovale revijama modne kuće Dolce & Gabbana. Slavna 64-godišnja američka glumica također je i njihovo zaštitno lice te je snimila nekoliko kampanja za ovu kultnu talijansku modnu kuću.

Galerija Sharon Stone na Siciliji u bikiniju modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone uživala je na Siciliji Sharon Stone uživala je na Siciliji +3 Sharon Stone

Sirakuza, predivan antički grad na istočnoj obali Sicilije, pokazao se kao savršena kulisa za predstavljanje čak tri njihove kolekcije - Alta Moda, Alta Sartoria i Alta Gioielleria.

Ljepota Sirakuze nema konkurenciju. Piazza Duomo, barok, Caravaggio, otočić Ortigia i njegova blaga, Grotta dei Cordari, Grčko kazalište, Marzamemi… Ovo za nas nisu samo mjesta koja treba posjetiti ili povijesne priče o kojima čitamo u knjigama. Nama sve to predstavlja beskrajni univerzum inspiracije za naše kolekcije, kazali su Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Nakon nekoliko dana uživanja u visokoj modi i spektakularnim kreacijama slavnog talijanskog dizajnerskog dvojca Sharon Stone uživala je i u ljetnim radostima.

Sharon Stone uživala je na Siciliji Sharon Stone uživala je na Siciliji (Foto: Profimedia)

S grupom prijatelja uputila se na vožnju brodom, a zatim se prepustila moru i suncu.

Za ležeran dan proveden u dobrom društvu odabrala je vrlo jednostavne i jednako ležerne odjevne komade, među kojima je, očekivano, bio i kupaći kostim.

Sharon Stone na Siciliji u bikiniju modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone na Siciliji u bikiniju modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Odlučila se za bikini koji potpisuje upravo Dolce & Gabbana. U pitanju je klasični "trokut" model bikinija s vezicama, koji je vizualno vrlo efektan zahvaljujući životinjskom uzorku.

Iako posljednjih nekoliko sezona svjedočimo popularnosti cut out modela kupaćih kostima, i jednodijelnih i dvodijelnih, za većinu dama dobar stari bikini jednostavno i dalje nema konkurenciju.

Bikini modne kuće Dolce & Gabbana Bikini modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Dolce & Gabbana)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju