Za sve koji se žele pozabaviti najvećim izvorom nesigurnosti na svojem tijelu – trbuhom, i istovremeno poraditi na lijepo oblikovanim i toniranim rukama donosimo vježbu koja topi kalorije i jača mišiće kao od šale.

Izgradite zdrave navike i zajedno s našom trenericom Ninom u 21 danu naučite kako osnažiti tijelo, pravilno izvoditi vježbe i kreirati kvalitetne obroke koji će potaknuti izgradnju mišića. Tijekom 21 dana, koliko traje naš Fit izazov, posvetite se sebi i poradite na dijelovima tijela koji uporno spuštaju vaše samopouzdanje.

Pridružite se našem Fit izazovu i zajedno s nama postignite zavidne rezultate uz vježbe koje se rade bez rekvizita iz udobnosti vlastitog doma.

VJEŽBA – MOST SKLAPANJE
Vježba most sklapanje Vježba most sklapanje Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Legnite na leđa i zatim se podignite u most. Stražnjica mora biti podignuta od poda cijelo vrijeme. Držite noge pod pravim kutom, a dlanove točno ispod ramena. Vježbu izvodite tako da rukom probate dotaknuti stopalo suprotne noge. Pazite da vam je odignuto stopalo zategnuto. Brinite o disanju tako da izdahom dotaknete nogu, a udahom se vraćate u početni položaj. Vježbu izvodite 45 sekundi neprestano izmjenjujući ruke i noge.

Kako biste loše navike zamijenili dobrima, potreban je 21 dan. Vodeći se tom filozofijom, kreirali smo Fit izazov uz koji ćete transformirati svoje tijelo, dovesti ga u top-formu i tako postati bolja i zadovoljnija verzija sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju