Simpatična kolumbijska glumica već je godinama sinonim za tip tijela pješčanog sata i ženstvenih oblina koje opisuje trolist dekoltea, struka i bedara. A upravo je posljednji dio 'triade' Sofia odlučila učvrstiti što su uz upečatljive tajice s uzorkom odali i njezini sve češći odlasci u teretanu motivirani novim ljubavnim partnerom



Na svoje obline glumica Sofia Vergara uvijek je bila ponosna i kako je nedavno otkrila one nisu bile rezultat vježbanja, kojemu nikada nije bila naklonjena, nego genetike i hiperaktivnosti.

No na pragu 40-tih, i prvih naznaka borbe s neizbježnima celulitom, silom teže i gubitkom elastičnosti kože, glumica se primila posla. Redovite odlaske u teretanu započete prije dvije godine dodatno je motivirao i njezin zaručnik Joe Manganiello, pobornik zdravog načina života koji podrazumijeva tjelesnu aktivnost.

Promjene na tijelu najbolje opisuju fotografije Sofie od prije tri godine, kada su raskošna bedra dominirala figurom pješčanog sata. Tajice s uzorkom zamijenile su sada mjesto tadašnjih omiljenih trapezica u ormaru glumice. A isticanje isklesanih, ali i dalje iznimno ženstvenih bedara, upečatljivim čine šik uzorci vječnih saveznica vježbanja, tajica.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako Sofija i njene slavne kolegice izgledaju kada unesu malo 'živosti' u sportsku odjeću za vježbanje.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju