Ljeto je vrijeme za sunčanje, sladoled, kupanje, lubenice, koktele, ljetno kino, ali i za nezaboravne festivale. Osim što na njima u zanosu plešemo uz omiljene izvođače, često je odjevna kombinacija dio cijele festivalske atmosfere. Cvjetne krune, ogromne sunčane naočale i etno detalji samo su neki od neizostavnih komada, no nama je za oko zapeo modni dodatak koji u današnje vrijeme ne viđamo tako često.

Udobna obuća uz koju će partyjanje biti pravi užitak te odjeća koja izražava osobni stil prva su stavka pripremanja za ljetne festivale. Jednodijelni kupaći kostimi, kratki topovi te suknje i hlače visokog struka neizostavni su modni trendovi na festivalima. No, mi smo u gomili pronašli jedan dodatak koji se u modu vratio s velikim stilomlepeze.

Spoj elegancije i ženstvenosti s hladnim povjetarcem lepeze, u trenu će vas pretvoriti u pravu damu. S obzirom na to da su se lepeze nekad koristile u svrhu zavođenja ne sumnjamo da će vam pomoći da i na festivalima prikrijete pokoji osmijeh.

Ukoliko volite ljetne festivale sigurno se već pripremate za ovogodišnji Sonus festival koji će se održavati od 20. do 24. kolovoza na plaži Zrće. Uz kristalno more i božanstveni pogled koji se pruža s paških plaža, na Sonus festivalu čeka vas gotovo 70 svjetskih izvođača uz koje možete partyjati pod otvorenim nebom. galeriji pogledajte fotografije s prošlogodišnjeg festivala. Možda vas inspirira da u svoju party torbicu ubacite i lepezu koja će vas ujedno hladiti i služiti kao savršeni ljetni dodatak.

Ulaznice za Sonus festival za posjetitelje iz 'EX YU regije', koje uključuju pet dana i pet noći festivala moguće je kupiti za 440 kuna putem Entrio online trgovine ili na Entrio prodajnim mjestima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju