Australka Caroline Arthur, 39-ogodišnja bivša manekenka, uskoro bi mogla ući u Guinessovu knjigu rekorda kao žena s najdužim nogama na svijetu

Kada biste žene upitali što bi mijenjale na svom izgledu, visoko na popisu njihovih želja vjerojatno bi bile – duže noge.

Bivša australska manekenka Caroline Arthur nikada to nije željela. Upravo suprotno, priznala je da većinu svog života nije bila zadovoljna svojim nogama koje bi uskoro mogle ući u Guinessovu knjigu rekorda kao najduže na svijetu.

Caroline je visoka 188 centimetara, a njezine noge duge su nevjerojatnih 130 centimetara i čine 69 posto njezine visine. Australka je krajem prošle godine zatražila službeno mjerenje za Guinessovu knjigu i sada iščekuje potvrdu rekord.

Otkako znam za sebe imala sam problema s kupovinom odjeće. Kao 12-ogodišnjakinja sam kupovala odjeću konfekcijskog broja 46 i 48 kako bih dobila dovoljnu dužinu nogavica. U osnovnoj i srednjoj školi zvali su me dalekovod. Osjećala sam se čudno i neprivlačno, priznaje Caroline.

Samopouzdanje je stekla tek kada se počela baviti modelingom jer se u toj profesiji visina i duge noge itekako cijene.

Danas je Caroline majka dvoje djece, sina Camerona i kćeri Zoe, u koje pokušava usaditi osjećaj samopoštovanja i ljubavi prema samom sebi bez obzira na izgled. Na pragu četrdesetih napokon je u potpunosti prihvatila i zavoljela svoje tijelo.

Iskreno mogu reći da se nikada nisam osjećala ovako sigurno u svom tijelu i nikada u životu nisam se osjećala ovako lijepo. Prihvaćam svoju visinu, volim je i ponosna sam na nju, zaključuje Caroline.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju