Glumica i dizajnerica Katarina Baban za ovo ljeto pripremila je lepršave i romantične haljine u kojima možete provesti cijeli dan i noć.

Galerija Kolekcija za ljeto lepršavih i romantičnih haljina Lilith by Katarina Baban - 7 Kolekcija za ljeto lepršavih i romantičnih haljina Lilith by Katarina Baban - 8 Kolekcija za ljeto lepršavih i romantičnih haljina Lilith by Katarina Baban - 3 +4 Kolekcija za ljeto lepršavih i romantičnih haljina Lilith by Katarina Baban

S dolaskom ljeta žene su u potrazi za neodoljivim haljinama koje se lako i svakodnevno kombiniraju. Bilo da je riječ o dnevnim ili svečanim prilikama, ove haljine mogu biti najbolji izbor da zablistate i budete elegantni.

Glumica i dizajnerica Katarina Baban za ovo ljeto pripremila je lepršave i romantične haljine u kojima možete provesti cijeli dan i noć.

Nove haljine Lilith by Katarina Baban krase novi krojevi, boje, uzorci i detalji koji najbolje utjelovljuju duh ljeta.

U toj se kolekciji posebno ističu boho haljine ukrašene cvjetnim motivima te prozračne haljine s naglašenim voluminoznim rukavima na jednom ramenu.

Ove sezone u modi je romantika, a Katarina je nikada nije ljepše dočarala. Romantičnu modnu priču zaokružila je bajkovitom kampanjom čije vizuale potpisuje Joanna Paciorek.

Kolekcija za ljeto lepršavih i romantičnih haljina Lilith by Katarina Baban - 4 Kolekcija za ljeto lepršavih i romantičnih haljina Lilith by Katarina Baban (Foto: Joanna Paciorek)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju