Catherine Middleton je bez sumnje modno najosvještenija i najutjecajnija članica kraljevske obitelji.Široj javnosti dostupne haljine u nekoliko sati nestanu s polica trgovina nakon što se u njima pokaže vojvotkinja od Cambridgea, dok one posebne i luksuzne kreacije dobivaju samo oduševljene komentare kritičara

Upravo zato ostalim članicama britanske kraljevske obitelji nije lako biti u sjeni Catherine Middleton iako se trude spojiti tradiciju koju predstavljaju i istovremeno odražavati duh svojih godina i modnih trendova.

Ali na današnjoj uskršnjoj misi u dvorcu Windsor to je odlično pošlo za rukom princezi Beatrice od Yorka. Odjevena u plavu haljinu cvjetnog uzorka te strukirani sako izgledala je elegantno i mladenački. Uz plavičasti šeširić odlično su 'sjele' i lijepe štikle u kraljevsko plavoj nijansi.

No, mlada princeza je napravila modni gaf koji se Catherine Middleton zasigurno ne bi dogodio - na potplatama cipela ostala je vidljiva etiketa s deklaracijom proizvoda.


Iako je za nas to sasvim uobičajen gaf, baš kao i zaboravljena etiketa na novoj haljini, za članicu kraljevske obitelji okružene stilistima, modnim savjetnicima i da, fotografima oštrog oka, ovo je itekako vidljiv propust.

Vojvotkinja Catherine sa suprugom Williamom ovoga puta zbog priprema za rođenje drugog djeteta nije prisustvovala misi, ali sigurni smo da bi neopreznoj princezi sigurno dala mig za brzinsku stilističku akciju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju