Kraljica Letizia otputovala je u Meridu kako bi prisustvovala dodjeli nagrada "Reina Letizia 2021". Nagrada koja nosi njezino ime promiče prava osoba s invaliditetom, društvenu inkluziju, jednakost, rehabilitaciju i prevenciju invaliditeta.

Galerija Kraljica Letizia i Vivas Teson u haljini brenda Mango Kraljica Letizia u haljini brenda Mango (449,90 kn) Kraljica Letizia i Vivas Teson u haljini brenda Mango +0 Kraljica Letizia

Među dobitnicima je bila i Vivas Teson, profesorica na sveučilištu u Sevilli. Kada je Vivas prišla Letiziji kako bi preuzela svoje priznanje, obje dame prasnule su u smijeh zato što su shvatile da nose identične haljine.

Kraljica Letizia i Vivas Teson u haljini brenda Mango Kraljica Letizia i Vivas Teson u haljini brenda Mango (Foto: Profimedia)

Naime, obje su za ovu prigodu odabrale haljinu iz nove kolekcije španjolskog komercijalnog brenda Mango. U pitanju je efektan model s dva lica u crnoj i bijeloj boji nadopunjen remenom koji dodatno naglašava struk.

Letizia i Vivas haljinu su kombinirale s crnim salonkama te nisu pretjerivale s dodacima jer ih uz ovako upečatljivu haljinu ni ne trebaju.

Kraljica Letizia i Vivas Teson u haljini brenda Mango Kraljica Letizia i Vivas Teson u haljini brenda Mango (Foto: Profimedia)

I dok je nekim poznatim damama sama pomisao na to da će za događanje odjenuti istu haljinu kao i netko drugi mala modna noćna mora, kraljica Letizia pokazala je kako nije nimalo opterećena takvim stvarima i samo se dobro nasmijala ovoj simpatičnoj situaciji.

Znaš da si dobro odjevena kada nosiš istu haljinu kao i Letizia, komentirala je jedna korisnica Instagrama, s kojom se samo možemo složiti.

Kraljica Letizia u haljini brenda Mango (449,90 kn) Kraljica Letizia u haljini brenda Mango (449,90 kn) (Foto: Profimedia/Mango)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju