BIPA predstavila novu imidž kampanju kojom želi inspirirati i ohrabriti sve da pronađu svoje pravo „ja“.

Lanac drogerija BIPA koja ove godine obilježava 15. godinu postojanja u Hrvatskoj, predstavila je imidž kampanju „Nepobjedive“ kako bi nas podsjetila da je snaga svakoga od nas u vlastitoj autentičnosti. Ovaj iskorak predstavlja novo poglavlje za BIPU, a u nadolazećem razdoblju predstavit će razne novosti za kupce i zaposlenike.

Kampanjom „Nepobjedive“ želja je inspirirati i ohrabriti, prvenstveno sve žene, ali i sve ostale, da pronađu svoje pravo „ja“, da se ne stavljaju u okvire koje im društvo nameće i da ostanu svoji. Ona pokazuje kako je ružičasta boja odlučnih, beskompromisnih i neustrašivih, bez obzira na to što se baš ona nepravedno često pripisuje svijetu nježnih i slabih. Ružičasta postaje boja inspiracije, boja snažnih žena i svih drugih koji su na putu da pronađu svoje pravo „ja“, kako bi u sebi samima pronašli slobodu i zadovoljstvo.

PR PR (Foto: PR) „BIPA je u svojih petnaest godina postojanja na hrvatskom tržištu pokazala kako se zna i može boriti, pa tako i sada, usprkos izazovima ostvarujemo pozitivne rezultate što nas čini uistinu sretnima. No, BIPA je više od toga, naš razvoj kao kompanije nije vezan samo uz promete ili širenje poslovanja. Upravo u tome vidi se naša zrelost i koliko smo napredovali tijekom ovih petnaest godina. Samo ako smo svoji i vjerujemo u sebe možemo biti – nepobjedivi. Upravo u tome je i srž kampanje „Nepobjedive“, jer nas podsjeća na vlastitu snagu i hrabrost koje dolaze u neočekivanoj viziji ružičaste boje, simbolu naše kompanije.“ istaknuo je Kai Pataky, glavni izvršni direktor BIPA Hrvatska.

Kampanjom „Nepobjedive“ BIPA želi inspirirati sve da žive život punim plućima i kažu zbogom propuštenim prilikama!

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju