Polo je jedan od omiljenih hobija vojvode od Sussexa koji preseljenjem u SAD nije izgubio strast prema ovom sportu. Dapače, nedavno se pridružio momčadi Los Padres iz Sante Barbare u kojem se nalazi i njegov bliski prijatelj Nacho Figueres, jedan od najboljih polo igrača na svijetu.

Galerija Meghan Markle na polo utkamici Meghan Markle na polo utkamici Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na polo utakmici +4 Catherine Middleton u ožujku 2022. na regati

Harryjeva ekipa jučer je odigrala polufinalnu utakmicu Kupa pacifičke obale protiv momčadi Folded Hills i naposljetku izgubila. Meghan Markle tješila je svog potištenog supruga nakon utakmice koju je pratila u društvu prijateljice Delfine Blaquier, Figueresove supruge.

Meghan Markle u društvu prijateljice Delfine Blaquier Meghan Markle u društvu prijateljice Delfine Blaquier (Foto: Profimedia)

Stajling vojvotkinje od Sussexa bio je očekivano ležeran s obzirom na prigodu. Meghan reprizirala kombinaciju koju je u svibnju nosila na Harryjevoj utakmici. Kratke hlače od trapera kombinirala je s košuljom dugih rukava i jednostavnim sandalama.

Meghan Markle u društvu prijateljice Delfine Blaquier Meghan Markle u društvu prijateljice Delfine Blaquier (Foto: Profimedia)

Kratke hlače njezin su najčešći odabir kada je u pitanju odlazak na polo, a upravo se to ne sviđa pojedinim kritičarima. Naime, pojedini komentatori na društvenim mrežama zaključili su kako ovako kratak model hlača nije primjeren za vojvotkinju iako ih nije nosila na službenoj dužnosti nego u privatnoj prigodi.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na polo utakmici Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na polo utakmici (Foto: Profimedia)

S druge strane, kada je vojvotkinja od Cambridgea u ožujku ove godine prilikom kraljevske karipske turneje po službenoj dužnosti došla na regatu u kratkim hlačicama, nitko joj ništa nije zamjerio.

Mislite li da su kratke hlače neprimjerene za vojvotkinje?

glasova:

Catherine Middleton u ožujku 2022. na regati Catherine Middleton u ožujku 2022. na regati (Foto: Profimedia)

Dvostruka mjerila u analiziranju njihovih odjevnih kombinacija nisu nikakva novost, ali Meghan se s time ne zamara te nastavlja nositi ono što joj odgovara, bez obzira na kritike.

Meghan Markle na polo utkamici Meghan Markle na polo utakmici (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju