Kada je 2005. godine potvrđeno da su Angelina Jolie i Brad Pitt u vezi, nitko nije bio previše iznenađen. Točnije, sve je iznenadio razvod Jennifer Aniston i Brada, ali ne i njegova nova veza s jednom od najpopularnijih glumica na svijetu.

Galerija Tom Hiddleston i Taylor Swift Taika Waititi i Rita Ora Harry Styles i Olivia Wilde +10 Chelsea Handler i 50 Cent

Angelina i Brad, ima smisla, zaključili su tada mnogi. To nisu pomislili kada se prošle godine saznalo da je Monica Bellucci u vezi s Timom Burtonom.

Iako su oboje iz iste branše, 65-godišnji američki redatelj i 59-godišnja talijanska glumačka diva naoko su nespojivi. Prvi su se put upoznali 2006. na Filmskom festivalu u Cannesu, a za njihovu ljubavnu priču zaslužan je Filmski festival Lumiere u Lyonu.

Monica Bellucci i Tim Burton na Filmskom festivalu u Lyonu Monica Bellucci i Tim Burton na Filmskom festivalu u Lyonu (Foto: Profimedia)

Upravo je Monica u listopadu 2022. na spomenutom festivalu Timu uručila posebno priznanje za životno dostignuće. U cijelom svom životu nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Čast je biti na rodnom mjestu kinematografije. Ovo je jedan od najljepših i najjednostavnijih festivala na kojima sam ikad bio, sve se vrti oko ljubavi prema filmovima. Bez riječi sam, hvala vam, rekao je tada Burton u svom govoru zahvale.

Tim Burton i Monica Bellucci u Madridu 2023. Tim Burton i Monica Bellucci u Madridu 2023. (Foto: Profimedia)

Između njega i Monice tada je zaiskrilo, a nekoliko mjeseci kasnije dobili smo i prve fotografije zaljubljenog para u romantičnoj šetnji Madridom. Sada su se zajedno pojavili i na 75. dodjeli američke televizijske nagrade Emmy na kojoj je predivna glumica plijenila pozornost u odličnom baršunastom smokingu modne kuće Saint Laurent.

Monica Bellucci u smokingu modne kuće Saint Laurent Monica Bellucci u smokingu modne kuće Saint Laurent (Foto: Guliver Images)

I mlađe generacije trenutačno su preokupirane nespojivim parovima. Nedugo nakon prekida s reperom Travisom Scottom, pojavila su se šuškanja da se Kylie Jenner neobavezno druži s glumcem Timothéejem Chalametom. U rujnu 2023. zajedno su se pojavili na Beyonceinu koncertu u Los Angelesu, a potom i na US Openu. Svoju vezu još su jednom potvrdili i na nedavno održanoj dodjeli nagrade Zlatni globus.

Mnogi obožavatelji mladog glumca i dalje ne mogu vjerovati da je u vezi s reality zvijezdom, ali on se time ne zamara i uživa u svojoj romansi s vidno zaljubljenom Kylie.

Timothee Chalamet i Kylie Jenner Timothee Chalamet i Kylie Jenner (Foto: Profimedia)

Ni Seleni Gomez ovih dana dio obožavatelja ne da mira. Neki od njih nisu zadovoljni viješću da je njezin navodni novi odabranik slavni glazbeni producent Benny Blanco.

Selena Gomez i Benny Blanco Selena Gomez i Benny Blanco (Foto: Afp)

Nakon niza neumjesnih izjava na račun njegova izgleda i poruka kako ona ipak može bolje od njega, Selena je odlučila stati na kraj suludim komentarima. Prvo je potvrdila njihovu vezu na Instagramu, a zločeste jezike ušutkala jednom jedinom rečenicom: On se prema meni ponaša bolje nego bilo koje drugo ljudsko biće na ovom planetu.

Zavirite u galeriju i pogledajte još nespojivih parova o kojima se priča(lo).

Selena Gomez i Benny Blanco Selena Gomez i Benny Blanco (Foto: Afp)

A vole se godinama: 10 slavnih parova za koje i zaboravimo da su skupa Penelope Cruz i Javier Bardem Rachel Weisz i Daniel Craig Cameron Diaz i Benji Madden +6 Eva Mendes i Ryan Gosling

20 parova za koje smo vjerovali da će zauvijek ostati zajedno Johnny Depp i Vanessa Paradis Bruce Willis i Demi Moore Channing Tatum i Jenna Dewan +21 Melanie Griffith i Antonio Banderas

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju