U njujorškom kinu Američkog udruženja redatelja održalo se prikazivanje filma "Hustlers" redateljice Lorene Scafarije, u kojem glavnu ulogu ima Jennifer Lopez.

Latino diva ne propušta priliku za promoviranje filma koji bi joj, prema mišljenju mnogih kritičara, mogao osigurati nominaciju za Oscara u kategoriji najbolje sporedne ženske uloge. Tako je došla i na ovo prikazivanje.

Predivna 50-godišnjakinja od glave do pete bila je odjevena u smaragdno zelenu boju. Uz vuneni pulover s krznenim detaljima na rukavima koji je stegnula tankim remenom, nosila je dugačke široke svilene hlače. Oba komada potpisuje Sally Lapointe, a Jennifer je uz njih nosila i štikle Jimmyja Chooa u istoj boji.

S obzirom na to da su hlače napravljene od svile, jednog od najosjetljivijih materijala koji se vrlo lako gužva, nije čudno da su na pojedinim mjestima bile zgužvane.

Svila je lagana, prozračna i nevjerojatno mekana na dodir, ali i pomalo nespretna za nošenje, što može zasmetati onima koji paze na svaki detalj.

Baš zbog toga što nije otporna na gužvanje, gotovo nikad ne može izgledati besprijekorno, ali pokoji nabor ionako nam ne bi trebao smetati u želji da nosimo odjevne komade napravljene od svile.

Najbolji je dokaz za to Jennifer koja u ovim hlačama izgleda fantastično bez obzira na gužvanje.

Smeta li vam zgužvana odjeća?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju