Alessandra Ambrosio je velika profesionalka koja modna snimanja može odraditi gotovo zatvorenih očiju. No čini se kako čak ni ona ne može utjecati na neke stvari koje se događaju tijekom snimanja. Riječ je o vjetru koji je lijepoj manekenki pokvario planove

 
Alessandra Ambrosio dan provodi na plaži sunčanog Malibua gdje odrađuje modno snimanje. Ova iskusna manekenka itekako zna kako se pozira ispred fotoaparata no njezino iskustvo i snalažljivost ovaj je put omeo snažan vjetar.

Iskusna manekenka itekako zna kako se pozira ispred fotoaparata no njezino iskustvo i snalažljivost ovaj je put omeo snažan vjetar

Alessandra je u lepršavoj haljini dubokog dekoltea i visokog proreza pokušala zauzeti zavodljivu pozu koja otkriva samo dio njezine vitke figure.

No nestašni vjetar nije joj dozvolio da koketira s prozračnom tkaninom već je potpuno razgrnuo toaletu i u prvi plan stavio savršeno isklesana bedra lijepe manekenke. Iako se atraktivna brineta na prvu malo naljutila, nastavila je snimati bez riječi, kao prava profesionalka.

U galeriji fotografija donosimo djelić atmosfere sa snimanja, ali i najzanimljivija izdanja Alessandre Ambrosio koja u prvi plan stavljaju njezinu savršenu liniju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju