Nikad nije kasno za ljubav. Dokazala je to i Maria Teresa Cobar iz Miamija koja je prvi put izrekla sudbonosna da s 80 godina

Kada je Maria Teresa Cobar upoznala Carlosa Victora Suareza prošle godine u staračkom centru "Aventura Plaza Rehabilitation and Nursing Centar", bila je to ljubav na prvi pogled. Ona je bila na pragu osamdesete, a od je od nje bio stariji 15 godina.

"Kada sam je ugledao moje se srce ispunilo radošću," otkrio je 95 godina star neženja Miami Heraldu koji je objavio ovu priču. Počeli su provoditi vrijeme svaki dan, zaljubili se, a osam mjeseci kasnije izgovorili sudbonosno da.

Svadbena svečanost je održana u dvorani staračkog doma, a mladenci su bili okruženi prijateljima, članovima obitelji i zaposlenicima doma.

"Marija se nikad nije udavala. Upravo zato željeli smo joj prirediti dan za pamćenje," priznala je Allison Almirola iz doma koja je organizirala ovu vjenčanje.

Na Mariju je posebno bila ponosna njezina kćer Ana Cobar, koja je otkrila da je njezina mama doselila u Sjedinjene Američke Države iz Gvatamale kao 26-godišnjakinja, te da je cijeli život radila samo za nju.

"Moja se majka nije nikada opterećivala potragom za suprugom, ja sam joj bila prioritet cijeli život. Tako sam sretna što je njezin dan ipak došao, jer je to zaslužila."

Maria i Carlos preselili su se iz svojih odvojenih soba u apartman u staračkom domu gdje su započeli svoj zajednički život. "Bila sam usamljena dugi niz godina, ovo je veliki blagoslov od Boga. Nikad nije kasno za ljubav" zaključila je 80 godina stara mladenka Maria Teresa Cobar.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju