Uz izgled i boju kose više nego li uz bilo što druge lijepe nam razne epitete, koji nas htjeli ili ne svrstavaju u ladice. Iznimka nije ni crvena boja na kosi, a vatrene crvenokose nerijetko se smatraju bahatima, drskima ali i vatrenima u krevetu. Za stereotipe ne mare holivudske ljepotice zbog kojih ćemo propitati svoj odnos prema vatrenoj crvenoj kosi

Jessica Chastain, Christina Hendricks, Amy Adams, Isla Fisher i druge prekrasne žene s vatrom u kosi mogle bi nas natjerati da bar jednom u životu probamo boju za koju se vežu strast, eksplozivna narav, upornost i ćudljivost.

Crvena boja u kosi kao da nikada nije bila rasprostranjenija među slavnima, a nose je ljepotice od Emme Stone do Julianne Moore.

I Iako je crvena zahtjevna boja, kao uostalom i sve boje posebno ako ne pogodite pravu nijansu, vrijedi isprobati ovaj 'vrući' trend koji na najljepši način nagovješta toplije dane. Uz dobro odabranu nijansu crvene, istaknut ćete ljepotu puti i možda se i zapitati zašto se već ranije niste usudili isprobati ovu nijansu 'sa stavom'.

U fotogaleriji vam donosimo nekoliko predivnih crvenokosih žena koje ne možemo zamisliti s niti jednom drugom bojom kose, a mogle bi vas potaknuti da isprobate ovaj 'drastični' make over.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju