Ovaj način nanošenja tuša jednako efektno definira oči, samo bez grubih linija. Trepavice će se doimati gušćima i tamnijima, a oči naglašenijima, bez osjećaja težine.

Iako je "mačkasti look" jako dramatičan i popularan, nisu svi jednako "mirne ruke" kada treba nanijeti tuš za oči. Međutim, za jednostavan trik kojim se služe i profesionalni vizažisti ne trebate biti previše spretni.

Prvi puta ga napravite na jednom oku, a na drugom nanesite tuš kao što to i inače radite. Odmah ćete vidjeti razliku.

Kako biste nanijeli takozvani "nevidljivi eyeliner", potreban vam je tuš za oči s vrlo malim i tankim vrhom. Lijevom rukom podignite kapak, položite eyeliner ispod korijena trepavica te ispunite prostor između svake od njih.

Ako isprobavate ovaj trik prvi put, napravite ga na jednom oku, a na drugom nanesite tuš kao što to i inače radite, iznad trepavica. Odmah ćete uočiti razliku.

Ovakav način nanošenja tuša jednako efektno definira oko, samo bez grubih linija. Nećete biti pod pritiskom da morate iscrtati dvije potpuno simetrične linije. Uz "nevidljivi eyeliner", trepavice će se doimati gušćima i tamnijima, a oči naglašenijima, bez osjećaja težine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju