Otkako je 1994. godine ponijela titulu Miss Hrvatske i Miss Europe, Branka Krstulović pokazala je brojna nezaboravna modna izdanja, a jedno od njih svakako je izdanje s Hrvatskog modnog Oscara 2006. godine. Nosila je maksi haljinu dubljeg dekoltea, koja savršeno najavljuje početak ljeta.

Galerija Milana Vlaović, Branka Krstulović i Lana Jurčević na dodjeli Hrvatskog modnog Oscara 2006. godine Milana Vlaović, Branka Krstulović i Lana Jurčević na dodjeli Hrvatskog modnog Oscara 2006. godine Branka Krstulović 2005. godine +6 Branka Krstulović 2005. godine

Treće izdanje Hrvatskog modnog Oscara održano je krajem lipnja 2006. godine u Zagrebu. Bila je ondje i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica i najljepša Europljanka 1994. godine, Branka Krstulović.

Prelijepa Branka blistala je na crvenom tepihu u ženstvenog kreaciji idealnoj za ljetna događanja. Bivša Miss Hrvatske nosila je haljinu maksi dužine plave boje s bogatim šarenim uzorkom. Donji dio je lepršav i seže do poda, dok u gornjem dijelu ima tanje naramenice i dublji dekolte ukrašen dvjema trakama.

Milana Vlaović, Branka Krstulović i Lana Jurčević na dodjeli Hrvatskog modnog Oscara 2006. godine Milana Vlaović, Branka Krstulović i Lana Jurčević na dodjeli Hrvatskog modnog Oscara 2006. godine (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Branka je na Oscarima bila u društvu svoje sestre, novinarke i književnice Milane Vlaović i pjevačice Lane Jurčević, koje su također ostavile dojam svojim modnim kombinacijama.

Branka Krstulović: Tako lijepe žute štikle koje odvlače pažnju i s visokog proreza Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 5 Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 3 Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 2 +1 Branka Krstulović na otvorenju novog kina CineStar u Zagrebu - 1

Nema sumnje da je ovo Brankino izdanje prije 16 godina jedno od nezaboravnih, a prisjetili smo se i drugih sjajnih modnih "pogodaka" iz prošlosti kojima je Branka Krstulović pokazala zbog čega je jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj.

Anica Kovač i Branka Krstulović 2006. godine Anica Kovač i Branka Krstulović 2006. godine (Foto: Marijan Delija/24sata/Pixsell)

Branka Krstulović 2017. godine Branka Krstulović 2017. godine (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Sanja Duggan, Branka Krstulović i Kristina Smoje 2010. godine Sanja Duggan, Branka Krstulović i Kristina Smoje 2010. godine (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju