Rumor Willis najbolji je dokaz da sve glumice i manekenke ne žele biti izložene vizualnim promjenima uz pomoć računalnih programa. Kći Demi Moore i Brucea Willisa ostala je iznenađena upotrebom ovog programa na fotografijama koje je snimila za novi katalog Franziske Fox


Kao kći slavnih holivudskih roditelja Rumor Willis naučila je na kamere i svjetla reflektora od samog djetinjstva. Uostalom, i sama je odlučila krenuti roditeljskim stopama te ganjati karijeru glumice i modela.

Za proljetni katalog modne marke Franziska Fox, čije je zaštitno lice, snimila je seriju fotografija u zavodljivim haljinama i drugim komadima odjeće koji su otkrili nešto više gole kože nego što smo od nje inače navikli vidjeti.

Rumor Willis je zaštitno lice robne marke Franziska Fox, no nitko ju nije pitao smiju li računalnim putem promijeniti njen izgled.

Rumor je pristala nositi modele sastavljene od trakica pred objektivom sve poznatijeg fotografa Michaela Avedona, no ostala je iznenađena krajnjim rezultatom.

Inače mršava glumica uz drastično korištenje Photoshopa postala je neprepoznatljiva. Računalnim programom i bez njenog pitanja modni brend joj je stanjio bokove i struk, a od poteza računalog kista nije ostalo sigurno ni lice - osobito čeljust koju je naslijedila od tate.

U razgovoru s novinama US Magazine glumica je priznala da se ne slaže s ovako drastičnim korištenjem računalnih programa, niti s porukom koje takvo ponašanje odašilje, no da ne može ništa učiniti po tom pitanju.

'Trebali bismo se osjećati prekrasno bez šminke i potpuno nagi, i nitko nas ne bi smio osuđivati zbog toga. Ovo je potpuno neprihvatljivo,' pojadala se mlada glumica koja je nedavno napunila 26 godina.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju