Većina slavnih dama s godinama postaju profesionalke u samopouzdanom poziranju na crvenom tepihu. One nauče kako stajati, gdje držati ruke i kako okrenuti glavu da bi ispale fantastično na fotografijama.

Galerija Nezgode na crvenom tepihu s haljinama i cipelama - 2 Duga i preuska haljina stvarala je probleme Margot Robbie na premijeri filma Tarzan Zbog nespretnosti i duge haljine Jennifer Lawrence pala je na Oscarima 2013. godine +6 Kineska glumica Liang Jingke pala je u Veneciji zbog preduge haljine

No što se događa između dva škljocaja fotoaparata? Odgovor na ova pitanja znaju tek fotografi koji ih snimaju, kao i osobe koje se s njima nalaze na crvenom tepihu.

Problemi s haljinama, zapinjanje, posrtanje i padanje sastavan je tih dio glamuroznih događanja, a pogotovo kada dama nosi predugu haljinu ili previsoke štikle.

Slika nije dostupna Ups! 10 slavnih dama kojima su nožni prsti pokvarili fotografiju s crvenog tepiha

Nedavno je to pokazala i talijanska glumica i manekenka Mariacarla Boscono na crvenom tepihu venecijanskog filmskog festivala koja je nosila raskošnu dugu haljinu s prorezima Jeana Paula Gaultiera.

Mariah Carey skoro je pala na eventu NBC-a zbog previsokih potpetica Mariah Carey skoro je pala na eventu NBC-a zbog previsokih potpetica (Foto: Guliver / Imago Lifestyle / Profimedia.hr)

Hodanje u kombinaciji visokih potpetica i dugog materijala haljine stvarala joj je probleme te je Mariacarla jedva uspjela zadržati se u uspravnom položaju.

Angelina Jolie na Oscare 2000. godine došla je u crnoj haljini, s tamnim make-upom i crnom kosom Kad šminka pokvari dojam! Sedam slavnih dama koje su (ne)prepoznatljive kao darkerice

Zavirite u našu fotografiju i pogledajte dio „nezgoda“ slavnih dama s crvenog tepiha koje se i danas pamte.

Stepenice na Cannesu predstavljale su veliki izazov i Amal Clooney 2016. godine Stepenice na Cannesu predstavljale su veliki izazov i Amal Clooney 2016. godine (Foto: Guliver / Imago Lifestyle)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju