Veselite se shoppingu i novim kombinacijama za hladnija godišnja doba? Pronašli smo ključne komade za jesen i zimu koji nam i ove godine stižu iz are.

 

Galerija PR PR PR +3 PR  Moderno i udobno je IN, zato izbor nikada nije bio bolji!

Najponosniji smo na novu kolekciju HighSoft – estetski dizajniranu obuću koja se prilagođava vašem obliku stopala, a odlikuje ju ultra fleksibilni potplat s integriranim vrlo mekanim pjenastim uloškom u području savijanja stopala. Osim toga, ova kolekcija može se pohvaliti i kombinacijom klasične tehnologije izrade obuće u stražnjem dijelu i nove tehnologije šivanja obuće u prednjem dijelu, što pridonosi lakom hodu.

PR PR

Svaka cipela udobna poput tenisice!

I ovoga puta pažljivo odabrana mekana koža jesensko/zimske kolekcije modela balerinki i cipela u korak je s modnim trendovima i inspirirana udobnošću zbog čega je svaka cipela udobna baš poput tenisice koju nećete ni poželjeti skinuti nakon cijelog dana nošenja.
Što se tiče uzoraka svakako se moraju istaknuti uvijek prisutne zagasite jesenske nijanse savršene za romantičarke, metalik modeli za odvažne, visoke potpetice koje i najjednostavniju odjevnu kombinaciju čine elegantnom te nezaobilazni klasični modeli koji su se uvijek do sada pokazali pravim i sigurnim izborom za svaku prigodu.

PR PR

Potvrda elegantne žene uvijek je u njezinim nogama. Zato se poigrajte novim modelima i bojama i zavladajte na jesenskom podiju. Neka igre počnu!

PR PR

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju