Na dodjeli nagrada Critics' Choice slavna australska glumica Nicole Kidman osvojila je priznanje za najbolju glumicu u dramskoj seriji

Galerija Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole je osvojila nagradu za najbolju glumicu u dramskoj seriji +1 Ekipa serije 'Big Little Lies' na dodjeli Critics' Choice Nicole Kidman dobila je još jedno priznanje za svoj rad u hvaljenoj američkoj seriji "Big Little Lies".

Na 23. dodjeli Critics' Choice osvojila je nagradu za najbolju glumicu u dramskoj seriji. Nicole je jedna od producentica "Big Little Lies", pa je tako njezino slavlje bilo dvostruko jer je ovaj projekt američke mreže HBO proglašen i najboljom dramskom serijom.
Nicole je osvojila nagradu za najbolju glumicu u dramskoj seriji Nicole je osvojila nagradu za najbolju glumicu u dramskoj seriji Foto: Getty Images
Ponizno prihvaćam ovu nagradu u ime svih žena koje su dio glumačke postave serije jer je ovdje važan cijeli ansambl. Bilo koji glumac u ovoj prostoriji zna da si onoliko dobar koliko su dobri svi glumci s kojima radiš i zato ovu nagradu posvećujem svima vama. Želim zahvaliti i svojoj djeci koja mi daju toliko ljubavi. Želim zahvaliti i ovoj zajednici koja radi stvarno fantastične filmove i serije te nam daje priliku da radimo ono što volimo, kazala je Nicole u svom govoru.

Glumicu je cijenjeni modni magazin Vogue nedavno proglasio jednom od 10 najbolje odjevenih žena u 2017. godini, a da uistinu zaslužuje biti na tom popisu, dokazala je odabirom prekrasne ružičaste haljine modne kuće Valentino.
Nicole Kidman Nicole Kidman (Foto: Getty Images)
Ovo je pomalo odvažan odabir kada je u pitanju boja jer odrasle žene većinom izbjegavaju nositi takozvanu "hot pink" jarku nijansu ružičaste boje. Često se percipira kao djetinjasta ili čak i pomalo kičasta, pa zbog toga nije čest gost ženskih ormara.

Međutim, Nicole je još jednom pokazala da nema te boje ili kroja koji ona ne zna i ne može nositi jer svojom urođenom sofisticiranošću svaki odjevni komad podiže na novu razinu. Tako je u haljini s volanima i šljokicama, koja bi na nekom drugom stvarno izgledala kičasto, ona izgledala - elegantno.

U nastavku pogledajte trailer za prvu sezonu serije 'Big Little Lies".

 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju