Christina Centenera nova je izvršna urednica australskog izdanja magazina Vogue. Njezino imenovanje proslavljeno je na glamuroznoj zabavi u restoranu Icebergs s pogledom na predivnu plažu Bondi u Sydneyju.

Galerija Nicole Kidman na zabavi magazina Vogue Elegantna Nicole Kidman u haljini otvorenih leđa na zabavi magazina Vogue Nicole Kidman na zabavi magazina Vogue +2 Christina Centenera, nova izvršna urednica australskog Voguea

Nakon 11 godina rada u magazinu bivša stilistica Centenera ulogu izvršne urednice preuzela je od Edwine McCann, koja pak prelazi na poziciju direktorice uredništva News Corp Australia, medijskog konglomerata koji izdaje Vogue u Australiji.

Christina Centenera, nova izvršna urednica australskog Voguea Christina Centenera, nova izvršna urednica australskog Voguea (Foto: Profimedia)

Uzbuđena sam i radit ću na tome da unesem svježu kreativnost na naslovnice australskog Voguea i na svaku stranicu magazina, pritom slaveći i njegujući inspirativan dizajn i iznimnu australsku modu, zanimljive ljude i njihova postignuća i ideje sa suosjećanjem, inteligencijom i humorom, izjavila je Centenera.

Nicole Kidman na zabavi magazina Vogue Nicole Kidman na zabavi magazina Vogue (Foto: Profimedia)

Brojni poznati Australci pojavili su se na zabavi, a među njima je bila i oskarovka Nicole Kidman, koja je došla u pratnji supruga Keitha Urbana.

Elegantna glumica plijenila je pozornost znatiželjnih fotografa, a kako i ne bi kada je odjenula haljinu u kojoj je doslovno blistala. Odjenula je crni šljokičasti model s prozirnim detaljima i otvorenim leđima. Izrez na leđima dodatno je ukrašen volanima.

Elegantna Nicole Kidman u haljini otvorenih leđa na zabavi magazina Vogue Elegantna Nicole Kidman u haljini otvorenih leđa na zabavi magazina Vogue (Foto: Profimedia)

Nicole je za ovu prigodu napola podignula kosu te je ukrasila romantičnom crnom svilenom mašnom. Ostatak njezine odjevne kombinacije također je bio u crnoj boji – salonke Christiana Louboutina od brušene kože, sako i mala torbica.

Nicole Kidman na zabavi magazina Vogue Nicole Kidman na zabavi magazina Vogue (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju