Nicole Kidman donijela je dašak starog holivudskog glamura na premijeru filma 'Lion', a pritom je pokazala kako se spretno snalazi u potencijalno neugodnim situacijama na crvenom tepihu

Australsku glumicu Nicole Kidman mnogi nazivaju kraljicom crvenog tepiha. Na svjetskoj premijeri svog novog filma 'Lion' još jednom je dokazala da uistinu zaslužuje tu titulu.

Blistala je u dugoj crnoj baršunastoj haljini modne kuće Armani koja je naoko vrlo jednostavna, ali visoki prorez koji tijekom kretanja u potpunosti razotkriva noge pretvara je u riskantan model. To se pokazao istinitim kada je glumica tijekom poziranja s kolegom Devom Patelom štiklama nagazila na rub haljine, doslovno je rastvorila po sredini i zamalo pokazala donje rublje.

Čim je primijetila nezgodu brzo se sagnula, spretno vratila haljinu gdje joj je mjesto i u maniri prave holivudske dive nastavila pozirati sa smiješkom kao da se ništa nije dogodilo.

Korisnici društvenih mreža odmah su uočili sličnost između njezine haljine i one modne kuće Versace koju je Angelina Jolie 2012. godine nosila na dodjeli nagrada Oscar.

Kroj haljina zapravo je različit, ali poveznicu među njima pronašli su u visokom prorezu. Angelina je na dodjeli namjerno pozirala s istaknutom nogom i zbog toga preko noći postala viralni hit, a Nicole je svoje fantastične duge noge pokazala slučajno. Pomela je Angelinu, jedan je od komentara na Twitteru.

U nastavku pogledajte trailer za dugo očekivani film 'Lion' snimljen prema istinitoj priči. U njemu Nicole glumi Sue Brierly, majku posvojenog sina koji odlazi na dalek put u Indiju kako bi pronašao svoju pravu obitelj. Glumica je priznala da se željela pojaviti u ovom filmu zato što je scenarij bio moćan, nadasve iskren i mogla se poistovjetiti sa Sue i njezinom pričom.

Nicole je u braku s Tomom Cruisom posvojila dvoje djece, sina Connora i kći Isabelle, a u drugom braku s glazbenikom Keithom Urbanom dobila je dvije kćerkice. Sunday Rose rodila je 2008. godine, a Faith Margaret na svijet je 2010. godine donijela surogat majka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju